Автоматична линейна кръгла бутилка Машина за етикетиране на мокро лепило със студена паста

Тази машина за етикетиране със студено лепило е много подходяща за малки цилиндрични контейнери като стъкло, пластмаса, PET бутилка с предварително нарязан хартиен етикет. Машината е икономична и лесна за работа. Ефективността е стабилна с ниско ниво и добре изглеждащ резултат от етикетирането. Системата за управление приема система за преобразуване на двигателя, бутилка за транспортиране в ред, доставяща лепило и етикет автоматично. Тази автоматична система за етикетиране е идеална за храни и напитки, медицинска индустрия и др.

Автоматична линейна кръгла бутилка Машина за етикетиране на мокро лепило със студена паста

Основен параметър

Захранване: 380V / 480V ± 10% 3P
Честота: 50 / 60HZ
Обща мощност: 2KW
Тип етикетиране: Част от кръга
Бутилки стъклени, кръгли 30-105мм
Размери на етикета: Дължина 35-300 мм, височина 30-98 мм
Лепилно покритие: Цялостно покритие на гърба на етикетите
Етикети в стека
Капацитет: 50 ~ 100bpm (норма 500ML)
Залепете водоразтворимо смолисто лепило
Сгъстен въздух: 5.0bar
Консумация на въздух: 4-6 кг × 18 литра
Общо тегло: 550кг
Размери на машината: L = 3000 W = 850 H = 750 mm

Предназначение и характеристики на машини за етикетиране със студено лепило:

1. широко се прилага за различни индустрии;

2. използва се главно за залепване на етикет върху единични или двойни страни на кръгла / плоска / квадратна бутилка / кутия

3. широка гама от приложения на продукта, обхватът на етикетите е регулируем, тази машина за 3 форми на продукта (кръгла / плоска / квадратна);

4. може да се съчетае с подавач за бутилки, принтер за дати и др.

5. работете сами или се присъединете към друга линия опаковъчни машини;

6. висока точност на етикетиране, стабилна работоспособност, спретнато, без бръчки, без балон, квалифицираният процент може да бъде до 100%;

Автоматична линейна кръгла бутилка Машина за етикетиране на мокро лепило със студена паста

Разликата между етикети за незалепване и машини за етикетиране с мокро лепило

Машината за етикетиране на мокро лепило използва обикновена хартия за свързване (80g или 90g единична мед). Повърхностното покритие може да се извърши с восък, масло или UV покритие за обработка на волта според изискванията на клиентите, за да се запази мазнината на етикета при съхранение, ламиниращите етикети не трябва да се спестяват поради образуването и това ще повлияе на скоростта поради зимните температури , препоръчва се да не се използва тази повърхностна обработка.

Машината за етикетиране на мокро лепило е подходяща за всички стандартни цилиндрични контейнери между диаметъра от 30мм-100мм, лесно е да се смени формата и да се работи.

Автоматична линейна кръгла бутилка Машина за етикетиране на мокро лепило със студена паста

Машината за етикетиране на мокро лепило има повече предимства от машината за етикетиране на лепилни стикери; етикет със същия размер, машина за етикетиране на стикери, използвана като 4 цента RMB на парче, етикетът на машина за етикетиране на мокро лепило е по-малък от 1cent RMB на парче, може да спести около 2-3 пъти по-висока цена от възела.

Но машината за етикетиране на лепилни стикери също има по-голямо предимство от машината за етикетиране на мокро лепило; Машина за етикетиране на домашно студено лепило с линеен ток просто може да се постави за обикновена кръгла бутилка, но машината за етикетиране на стикери може да се прикрепи към по-голямо разнообразие от бутилки с форма, но също така не може да завърши бутилка с всички форми в една и съща машина.

Проби за бутилките, изпратени от клиента:

Автоматична линейна кръгла бутилка Машина за етикетиране на мокро лепило със студена паста