Машина за етикетиране на овални бутилки

Апликаторите за овални етикети VKPAK са най-универсални, отговарящи на изискванията на съвременните опаковки, които изискват висока ефективност, точност и надеждност, като същевременно поддържат ниски бюджетни разходи. Нашите апликатори за овални етикети на самозалепващи етикети могат да нанасят единични, предни и задни или да увиват етикети върху плоски, овални, квадратни, кръгли форми бутилки или контейнери. Нашият модул осигурява максимална стабилност и правилно положение на бутилки с овална форма. Този модул осигурява перфектното подравняване на бутилките на конвейер за прецизно приложение на етикета, подходящо за почти всеки тип бутилки.

Етикетирането с високоефективни машини е специално проектирано за овални меки пластмасови бутилки, за да се избегне недостатъчното етикетиране на ръба или по-ниска етикетировка за неправилни бутилки.

Овалните бутилки са идеални за широк спектър от приложения и индустрии, включително, но не само:

  • Биотехнологии
  • Договорни пълнители
  • Околна среда
  • Храна и аромати
  • Здравеопазване
  • Дом и Градина
  • Домакински химикали
  • Чистачка / Санитария
  • Лична хигиена
  • Фармацевтични

VKPAK, конфигуриран за плоски и овални едностранни продукти, има превъзходна точност и лекота на настройките. Ако имате плоски или овални едностранни продукти, които се нуждаят от един, два или дори три етикета, VKPAK има предвиден дизайн, за да улесни настройването на работата отново и отново. Картината по-долу намеква за нашето мислене - което е да проектираме за реалния свят, а не нереалистични надежди, че четините на фиксирана четка за изтриване ще окажат равномерен натиск върху извита повърхност (в този случай кривата на повърхността на продукта може да бъде проследена с нашето пружинно закрепване на четката). Като машина VKPAK, опцията за добавяне на модули по време на поръчката или след пускането на пазара дава възможност за овален и кръгъл продукт с много бърза смяна на продукта.

Не се плашете от нашите конкурентни оферти за оборудване, което прилича на нашето - което е малко вероятно да съответства на нашите резултати - всички наши клиенти са доволни от стойността, която представлява нашето оборудване.

Характеристика

Бърза смяна - Не са необходими инструменти за промяна на продукта. Големите ръчни колела позволяват почти безпроблемно регулиране без необходимост от моторно подпомагане (моторното подпомагане добавя цена / сложност и нещо друго за обслужване). Решихме да улесним с настройките на позицията, като изберем малко по-скъпи гравирани линийки и везни над „цифровите индикатори“, които след време могат да се провалят (отново друго нещо, което да обслужваме). Времето за настройка между заданията е лесно и бързо.

Повторяемост - Всички електронни настройки / параметри на вашата производствена задача могат да бъдат запазени на сензорния екран, позволявайки точна повторяемост между цикли.

Гъвкавост - VKPAK е проектиран в модулен формат, позволяващ множество конфигурации, които да отговарят на вашия набор от работни места. И механиката, и електрониката са модулни, което позволява бързо добавяне и премахване на механика и електроника.

Цветният сензорен екран - има лесен за използване и и лесен за разбиране. Има и информация за състоянието на машината и менюта за отстраняване на неизправности.

Когато се нуждаете от решение за етикетиране на овални бутилки, VKPAK предоставя следните продукти, за да отговори на вашите изисквания