Машина за етикетиране на кутии

Автоматизирана система за етикетиране на гофрирани кутии, калъфи и картонени опаковки

Най-добре се препоръчва с машината за етикетиране VKPAK.

Независимо дали етикетирате кутии за потребителски стоки, кашони за храни или опаковки за всякакъв друг вид продукт, вашата система за етикетиране има значение. Когато произвеждате или разпространявате продукти, ефективността и прецизността са от решаващо значение за вашия успех. Небрежните или бавни системи могат напълно да провалят продукцията и печалбите ви. Ето защо е толкова важно да изберете надежден апликатор за етикети на кутии за вашия бизнес.

Етикетиране на търговски кутии

Има безкраен избор за търговска доставка и опаковане и всички те изискват прецизно етикетиране на кутията. Може да използвате сгъваеми кашони за опаковане на храни като кутии за зърнени храни или тави за пица. Този тип кутии изглеждат най-добре с ярки ясни етикети, нанесени с точност върху всяка кутия. Нашите автоматизирани машини за етикетиране на кутии гарантират, че всеки пакет е идентичен и готов за потребителя.

Друг популярен избор са гофрираните кутии, наричани още велпапе, плочи от дървесни влакна или комбинирани плоскости. Тези кутии са идеални за доставка. Дистрибуторите често ги използват за по-големи потребителски стоки като електроника. В тези случаи адаптивният и мощен етикет за кутии е абсолютно необходим.

Видове машини за етикетиране на кутии

Етикет с ъглова обвивка
Етикетът за завиване на ъгъла прилага един етикет върху два съседни панела на кутия. Този етикет обикновено е баркод с информация за продукта.
Етикет с 1 панел
Етикетът от едната страна е процесът на нанасяне на един етикет в горната, страничната или долната част на кутия. Този етикет обикновено е баркод с информация за продукта.
Етикет с 2 панела
Двустранният етикет е процесът на прилагане на два отделни етикета към 2 страни на кутия. Този етикет обикновено е баркод с информация за продукта.

Като имаме предвид пътя на напредналото развитие на пазара, ние се ангажираме да предлагаме ексклузивна гама от машини за етикетиране на кутии. Предлаганата машина за етикетиране е произведена с помощта на висококачествени компоненти и авангардна технология под ръководството на нашите квалифицирани професионалисти. Предлаганата от нас машина за етикетиране се проверява спрямо различни мерки за качество, за да се гарантира нейното качество. Отделно от това, нашите клиенти могат да се възползват от тази машина за етикетиране от нас на джобни цени.

Приложения

Приложения, използвани в:

Храни и напитки
Фармацевтични продукти
Козметика
Продукти за лична хигиена
селско стопанство
Пестициди
FMCG
Здравни грижи и т.н.

Приложения, използвани за:

Етикети със стикери
Етикети с холограма
Ценови етикети
Самозалепващи етикети
Етикети с информация за продукта

Допълнителни приложения, налични по-долу:

Без спиране на машината за бутилки.
Без стикер машина за спиране.
Машина с кутия.
Заявление за проверка на етикета.
Камерни системи.
Приложение за баркод скенер.
Персонализирано приложение.
Приложение за баркод / съхранение на данни.

Когато се нуждаете от решение за етикетиране на кутии, VKPAK предоставя следните продукти, за да отговори на вашите изисквания