Машина за етикетиране на кашон

Гофрирана кутия, машина за печат върху картонени кутии и етикетиране

Гофрираните контейнери осигуряват гъвкавост като решение за опаковане за използване на пазарите за доставка, склад, дистрибуция и логистика. Високото съотношение на якост към тегло го прави идеален вариант за тези приложения.

VKPAK предлага решения за етикетиране и печат върху гофрирана кутия, които предоставят опции за височина на символите, разделителна способност на печат и качество на баркод, включително машина за етикетиране на кутии и кандидатстват за високи скорости на четене на баркод.

Характеристика

  • Използва се главно за етикетиране на картонени кутии или картони във фармацевтиката, ежедневните химикали, картони и други индустрии.
  • Изключително лесен за употреба и интерактивен сензорен контрол прави работата удобна и права напред. Производственият капацитет и броят на останалите етикети могат да бъдат показани в реално време. Също така предлага богата на екранни помощни функции и аларми за грешки. Алгоритъмът за изкуствен интелект се използва в контролната програма, настройката на параметрите е сведена до минимум при смяна на продукти.
  • Записът на параметъра може да бъде запазен за постоянно. Не е необходимо да нулирате и просто да извиквате съответните групи параметри при промяна на продуктите.
  • Незадължителен кодер за горещо щамповане или мастилено-струен кодер за кодиране на дата на етикетите, онлайн четец на баркодове за сканиране на баркодове върху етикетите и отхвърляне на нечетливите продукти.

Етикетирането на кашон е едно от най-основните приложения за автоматизирано етикетиране. Повечето приложения за етикетиране на картонени кутии са направо напред. Етикетиращ блок с апликатор за набиване нанася отпечатан или предварително отпечатан етикет отстрани на кутията. Всички етикети на VKPAK могат да отпечатват и прилагат или прилагат предварително отпечатани етикети върху картонени кутии. Въпросът е, КАК искате да етикетирате картонената опаковка? Искате ли определен механизъм за печат или поток от данни? На коя страна на картонената кутия искате да се прилага етикетът? Имате ли нужда от съседно етикетиране на картонена кутия или обвивка в ъгъла? Какъв размер е етикетът? Каква е вашата производителност? Всички тези въпроси трябва да бъдат взети предвид при избора на най-добрия етикет за вашето приложение.

VKPAK може да ви помогне при избора на оборудване за етикетиране на кашони, както и при интегрирането и инсталирането във вашата производствена линия. Тъй като VKPAK разполага с най-широката гама от устройства за печат и нанасяне, ние сме в състояние да предложим апликатори за принтери с всеки от основните двигатели за принтери на етикети. Апликаторите и апликаторите за принтери VKPAK могат да се справят с повечето размери етикети. Дори имаме единици, които могат да прилагат ОГРОМЕН 8,5 ″ x 17 ″ етикет! В зависимост от скоростта на вашата пропускателна способност, VKPAK предлага различни по размер тела. Нашите компактни мини-апликатори за принтери използват 8-инчов етикет и са идеални за приложения с малък обем или приложения с ограничено пространство. Стандартният размер на корпуса може да се справи с ролка с етикет от 16 ″ и е идеален за приложения с голям обем и дълъг картон.

Предимства:

1) Система за управление: Използвайте PLC система за управление с марка SIEMENS, с висока стабилна работа и изключително нисък процент на откази.

2) Операционна система: SIEMENS 7-инчов сензорен екран, директно визуален интерфейс лесна работа, също богата с помощна функция и функция за показване на грешки.

3) Система за проверка: Използвайте немски сензор за проверка на етикети LEUZE, автоматична станция за проверка на етикети, стабилна и удобна, нямат много по-високи изисквания за работник

4) Система за изпращане на етикети: немска система за управление на етикети на Avery, стабилна с висока скорост.

5) Алармена функция: Като разлив на етикет, счупен етикет или друга неизправност по време на работа на машината, всички ще алармират и ще спрат да работят.

6) Материал на машината: Всички машини и резервни части използват материал от неръждаема стомана S304 и анодизирана старша алуминиева сплав, с висока устойчивост на корозия и никога не ръждясват.

7) Всички вериги за ниско напрежение използват немската марка Schneider.

Когато се нуждаете от решение за етикетиране на кашон, VKPAK предоставя следните продукти, за да отговори на вашите изисквания