Машина за етикетиране на буркани

Бурканът е контейнер, обикновено изработен от стъкло, глина или пластмаса с вместимост, варираща от част от литър до много литри.

Във VKPAK ние предлагаме екологични, автоматични машини за етикетиране, които правят прилагането на етикети за вашия търговски бизнес лесно и достъпно. Нашите апликатори за етикети са идеални за етикети на бурканчета и осигуряват бързо, правилно и точно нанасяне на етикети за всичко в буркан

Автоматизирани етикетиращи машини за стъклени и пластмасови буркани

Най-добре се препоръчва със системата за етикетиране на бутилки на VKPAK

Докато опаковането на вашия продукт в буркан може да изглежда просто. Но има безброй фактори и избор между началото на производството и крайния продукт, който вашият клиент взима от рафта. Един от най-въздействащите елементи на продукта Ви е неговият етикет. Независимо дали използвате стъклени или пластмасови буркани, разкроени по размер или ролки етикети - всичко, което има значение, е впечатлението, което правите върху клиента.

Ето защо е толкова важно да имате надеждна машина за етикетиране на буркани за вашия производствен процес. Ако търсите етикет, който се адаптира към вашите нужди, надхвърля санитарните стандарти и прилага етикети точно всеки път, тогава сте попаднали на правилното място.

Етикетиране на търговски буркани

Имате много възможности, когато става въпрос за етикетиране на вашите търговски буркани, особено за хранителни продукти. двата основни типа етикети на бурканчета са с размери t0-размер, които се предлагат в един непрекъснат лист и могат да бъдат изрязани на всякаква широчина, от която се нуждаете. Повечето производители избират ролка етикети, които са предварително изрязани. Това спестява време и създава по-единна визия. В рамките на тези две опции има безброй разновидности на етикетите. Може да използвате изрязани етикети за прости проекти или метални етикети, които да се открояват на рафта. Етикетите могат да бъдат водоустойчиви или винилови за допълнително качество. Без значение какъв тип етикет прилагате върху вашите буркани, не забравяйте да използвате машина за етикетиране, която е адаптивна, бърза и точна.

Избор на правилния етикет

Има много фактори, които трябва да се вземат предвид при инвестиране в машина за етикетиране в индустриален клас. Процесът обаче не трябва да бъде сложен. Ако знаете от какво се нуждаете, обърнете се към нашия приятелски екип, за да получите оферта. Ние предлагаме голямо разнообразие от машини и се радваме да отговорим на вашите специфични нужди. Ако все още установявате кое решение за етикетиране е подходящо за вашия бизнес, ние с удоволствие ще ви помогнем. Свържете се с нас днес, за да научите повече!

Когато се нуждаете от решение за етикетиране на бурканчета, VKPAK предоставя следните продукти, за да отговори на вашите изисквания