Професионален производител Промишлена машина за етикетиране на кръгли буркани

Професионалната машина за етикетиране на индустриални кръгли буркани е за кръгли бутилки с различен размер, като кръгли буркани, кръгли бутилки, кръгли кутии, които могат да се използват в индустрията на козметика, храна, медицина, ежедневни химикали и така нататък.

Основните функции:

1. Приемете серво мотор или немски оригинален внесен двигател за етикетиране, за да отговорите на нуждите на различни клиенти.

2. За работа с една машина може да се използва грамофон за подаване и извеждане на бутилките, за да се увеличи максимално ефективността на производството.

3. Цялостният материал на оборудването е международен стандарт SUS304 и внесен материал от алуминиева сплав, двуслойна анодираща обработка, с висока устойчивост на корозия, така че никога няма да ръждясва и деформира.

4. Няма балон, когато поставите прозрачния етикет и лепиловият етикет няма да се сгъне.

Главни части:

Електрически шкаф, конвейер, отделно устройство за бутилки, устройство за етикетиране на ролки, устройство за етикетиране с четка, двигател за етикетиране 1 #, операционна система и система за управление.

Описание на функцията на оборудването:

Контролна система: Използвайте PLC контролна система с марка SIEMENS, с висока стабилна работа и изключително нисък процент на откази;

Операционна система: 7-инчовият сензорен екран на човек-машина, директен визуален интерфейс, лесна работа, с китайски и английски език от два вида, също богат на помощната функция и функцията за показване на грешки;

Система за проверка: Използвайте немски сензор за проверка на етикети LEUZE, автоматична станция за проверка на етикети, стабилна и удобна, нямат много по-високи изисквания за работник.

Система за изпращане на етикети: Използвайте мощна сервосистема за управление SIEMENS, стабилна с висока скорост.

Алармена функция: Като разлив на abel, счупен етикет или друга неизправност по време на работа на машината, всички ще алармират и ще спрат да работят.

Материал на машината: Всички машини и резервни части използват материал от неръждаема стомана S304 и анодизирана висша алуминиева сплав, с висока устойчивост на корозия и никога не ръждясват.

Начин на етикетиране: Използвайте системата за серво изпращане на етикети, за да изпратите етикет върху повърхността на продукта.

Всички вериги за ниско напрежение използват немската марка Schneider.

Основен параметър:

Режим на шофиранеСерво мотор
Добив (бр / мин)20-150 (може да се регулира)
Посока на работаЛяво или дясно
Скорост на конвейера≤40m / min
Точност на етикетиране± 1,0 mm
Вътрешен диаметър на ролката на етикета76 мм
Външен диаметър на ролката на етикета350 мм (макс.)
Подходящият размер на етикетаСтандартен размер: H: 15-130 mm L: 15-300 mm
(Други размери могат да бъдат персонализирани)
Подходящият размер на бутилкитеМоже да се персонализира
Устройството за принтер използва въздух5 кг / см²
Мощност1000W
Тегло350
Височина на конвейера900 ± 50 мм (височина може да се персонализира)
Размер на машината1800 (L) 800 (W) 1300 (H) mm
Волтаж110V / 220V / 380V

Работен процес:

а. бутилките се преместват в отделно устройство за бутилки за разделяне, държат бутилките на определено разстояние и се движат по централна линия.

б. Когато бутилката за проверка на сензора изпрати сигнал към PLC, PLC първо получава сигнала за сделката с информация, след това извежда сигнал към драйвера на серво мотора, задвижван от задвижващия двигател за етикет за изпращане.

° С. Приспособлението за етикетиране на четката минава първо върху етикета от едната страна на бутилката, след това бутилката се търкаля в устройството за етикетиране на ролката, етикетът на четката върху корпуса на бутилката за около, завършване на етикетирането.

Конвейерът може да бъде направен в зависимост от размера на бутилката, скоростта на етикетиране може да се регулира. Машината за етикетиране може да бъде свързана само с производствена линия или операция.