Автоматична машина за етикетиране на високоскоростни бутилки за свиване на ръкави

Общи положения на тази машина за етикетиране

Автоматичната машина за етикетиране на кръгла бутилка приема PLC програмируем контролер, внесен серво мотор, серво драйвер, честотен преобразувател и преобразувател; освен това тази машина за етикетиране на бутилки приема модула за позициониране, за да осигури прецизно, бързо и стабилно леене на етикета. Нашата машина за етикетиране на бутилки не само има изключително точна позиция за леене на етикет, но също така може да издържи на перфектната форма на бутилката след свиване.

Прилагане на машина за етикетиране на високоскоростни бутилки за свиване на ръкави

Автоматичната машина за етикетиране на бутилки се прилага за хранително-вкусовата промишленост като плодов сок, чай, напитки, млечни продукти, чиста вода, подправки, бира и спортни напитки и др. От всички видове бутилки; тази машина за етикетиране на бутилки е подходяща за различни видове бутилки, например: кръгла бутилка, квадратна бутилка, плоска бутилка, извита бутилка и с форма на чаша и др. може да издържи перфектната форма на бутилката след свиване.

Характеристика на съоръжението на високоскоростна машина за етикетиране на свиващи се втулки за бутилки

1. Цялото машинно агрегатно количество от неръждаема стомана и качествена улминиева сплав, разумна фрактура, компактен, удобен за регулиране;

2. Стелаж за етикети за обем на филма за свиване, съвпадение с регулируемо устройство, удобен за регулиране според различен етикет за обем 5 ~ 10 хартиена тръба

3. Просто инсталиране, след което може да бъде удобно за квадратна и кръгла бутилка.

4. Няма нужда от инструмент, въртящият се механизъм е удобен за регулиране, важи за различен тип бутилка.

5. Уникален метод за етикетиране на ръкави, приет към метода за етикетиране на ръкави за пресоване, не само удобен, но и разумен.

6. Уникален дизайн на ножната плоча, в рамките на спецификацията, може да избегне промяна на основата на ножа, смяната на ножа е бърза и удобна.

7. Приемете към японската сервосистема за внос и фоточувствителна фоточувствителност с висока чувствителност, точността на рязане на етикети е изключително висока.

8. Система за локализиране на етикети, може да насърчава и понижава фазово регулиране на местоположението според специфичните изисквания за типа бутилка.

9. Корпус за управление на електрическо оборудване от неръждаема стомана, контролиращ прием към японския OMRON PLC.

10. Приемане към усъвършенствана технология за автоматичен контрол на интерфейса човек-компютър, ключов електрически компонент, който е приет към международната известна индустриална марка.

Ако се интересувате от нашите продукти или искате да знаете по-подробна информация за продукта, моля, свържете се с нас. Добре дошли и в нашата фабрика!

Производствен капацитет Според изискванията на клиентите
 Спецификация на етикета φ30 ~ 90 мм
 Диаметър на бутилката и кутията φ28 ~ 90 мм
 Дължина на етикета 30 ~ 250 мм
 Дебелина на етикета ≥0,035 мм
 Материал на етикета PVC / PET / OPS
 Мощност на основната машина 4KW (220V, 50HZ)
 Външен размер 2100 × 900 × 2200 мм
 Тегло 480 кг