Двулентова автоматична машина за апликация на етикети с PVC сгъваеми ръкави

Двулентовата апликационна машина за апликатори за свиване на втулки използва две синхронизирани глави и може да работи или като единична глава, или като мултифункционална машина с двойна глава, способна да нанася и свива етикети на ръкави и уплътнения на капачки едновременно върху различни празни или пълнени кръгове, квадратни, правоъгълни, овални контейнери от пластмаса, стъкло и метал, широко използвани за напитки, храни, фармацевтични продукти, продукти за лична хигиена, битови, химически и други промишлени продукти, тези апликатори за свиване на етикети с двойна глава помагат на клиентите да спестят място, бюджет, разходи за труд и да увеличат ефективност, вместо да се използва машина с апликатор за свиване на втулки с две глави с дорник

Двулентова автоматична машина за апликация на етикети с PVC сгъваеми ръкави

Машината за апликатори за етикети с двойна глава е уникална и гъвкава двулентова автоматична машина за апликация на термоусадочни етикети. спестете бюджет, разходи за труд, бюджет и увеличете ефективността, с която една машина за свиване на етикети с една глава не може да се справи. Тази машина за етикетиране с двойна лента за свиване има две независими синхронизирани ръкавни глави, може да се изпълнява като еднолентова машина или като двулентова многофункционална машина, способна едновременно да пуска етикети на ръкави и уплътнения на капачките, за да удвои изходния ви капацитет. Това е идеалното решение за ръкави за цялото тяло или ръкави за цялото тяло с нанасяне на лента с видима намеса.

Машината за апликация на етикети с двойна глава се произвежда от неръждаема стомана 304, което позволява на машината да работи в повечето производствени среди, критичните електронни компоненти и PLC контролите са направени от Siemens, Mitsubishi, Omron Schneider и друга световноизвестна марка, серво задвижвани, PLC контролирани етикети задвижващи ролки и колела за снимане на етикети, за да осигурят точна и последователна доставка на свиваща се втулка, серво задвижван режещ механизъм с четири остриета за бързи прецизни разфасовки, ниско скрап, уникалният модулен дизайн на режещия механизъм позволява лесна смяна на остриетата или бързи промени без инструмент към други кутии за рязане при промяна на формата на етикета или размера на контейнера, касетите използват обикновени, достъпни ножове за помощни програми, които могат да бъдат намерени в локален магазин за хардуер, бързата смяна на дорника намалява времето за престой от един размер контейнери до другия, Продуктовите серии са контролирани с PLC програмиран с удобния за потребителя сензорен контролен панел HMI.

Кратко въведение

1) Машината за етикетиране на ръкави е персонализирана, за да отговори на точните изисквания на производителите и доставчиците. Може да се прилага самостоятелно или интегрирано в линията и съвпадащи скорости на оборудването за пълнене.

2) Рамката на оборудването е заварена на шев, секция от неръждаема стомана с хранителен клас. Тази здрава основа може да намали движението и вибрациите до абсолютен минимум и по този начин да осигури последователно и точно етикетиране.

3) Равнината на главата на режещата глава се отнася за контейнера от ∮30 mm-∮130 mm. Никога не е необходимо да го променяте или отстранявате грешки. Освен това, той е оборудван с уникален лек докосване на екрана човек-машина, а именно, автоматично търсене в оригиналното местоположение, както и безопасност и удобство, което е по-напред от други продукти на конгенера.

4) С разумна височина е удобно да фиксирате етикета. Трябва само леко да го натиснете. Нещо повече, етикетът ще открива и локализира автоматично. Смяната на етикета е лесна и удобна. Освен това мястото на изрязване е абсолютно точно.

5) Новопроектираният стъпков мотор на фреза, чиято скорост е висока и действието е точно. Кройката е в ред и свиването е перфектно. Този дизайн си сътрудничи с местоположението, синхронизирано с етикети, структурата позволява прецизността на мястото на изрязване в рамките на 1 мм.

Двулентова автоматична машина за апликация на етикети с PVC сгъваеми ръкави

Технически спецификации

Модел №SLM-150-2SLM-250-2SLM-350-2SLM-450-2
Диапазон на скоростта150x2BPM250x2BPM350x2BPM450x2BPM
Форма на контейнераКръгли, квадратни, правоъгълни и овални контейнери с контури
Тип контейнерСтъкло, пластмаса и метал
Материал на етикета на ръкаваPVC, PET, OPS и OPP
Дебелина на материала0,03-0,13 мм
Димери за контейнери28-125 мм
Височина на контейнера50-305мм
Ръкав, положен плосък25-200 мм
Дължина на изрязване на ръкава38-305мм
Размер на ядрото5 ″ - 10 ″ Регулируема
Пълен макара външен диаметър500 мм
Електроснабдяване220V 50 / 60HZ 1 / 3PH; 380V 50 / 60HZ 3PH
Размери на машината3 × 1,2 × 2,1M3.2 × 1.2 × 2.1M3.8 × 1.2 × 2.1M3.8 × 1.2 × 2.1M