Машина за етикетиране на продукти

Етикетиране директно върху продукта

Независимо дали поставяте етикети директно върху книги, отвори за отопление, стоманени намотки или блокове за сирене, има решение VKPAK за етикетиране на вашия продукт.

VKPAK е проектирал много системи за директно етикетиране на продукти. Тези системи включват или отпечатване на етикет VKPAK и прилагане на етикет или апликатор на етикет, в зависимост от приложението. Те могат също така да включват периферни устройства, като везни, персонализиран монтаж, обработка на материали, скенери, верификатори, заграждения или вградени компютри със сензорен екран. Методите за нанасяне на етикети за директно етикетиране на продукти включват трамбоване, набиване, надуване или изтриване.

Репутацията на VKPAK за системна интеграция е предимство в приложенията за етикетиране на продукти. Много приложения изискват някаква форма на интеграция, независимо дали това е интеграция на софтуер, интеграция с обработка на материали или и двете. VKPAK са експерти в проектирането на системи за етикетиране на продукти, за да отговорят на специфичните изисквания на всеки клиент.

Като част от цялостните решения за опаковане на VKPAK, автоматичните машини за етикетиране могат да се използват с различни машини за опаковане или като самостоятелна единица. Norland International предлага голямо разнообразие от етикети, подходящи за вградени или настолни приложения, и решения за етикетиране, чувствителни на натиск, свиващи се втулки или ролки. Тези решения за етикетиране са универсални и отговарят на изискванията в почти всяка индустрия, включително вода и напитки, козметика, храна, предмети от бита и др. Свържете се с вашия екип във VKPAK, за да определите етикетираща машина, която най-добре отговаря на вашите нужди.

Решенията за етикетиране, предлагани от VKPAK, обхващат високоскоростния апликатор за етикети. Тази широка гама от решения за етикетиране се предлага, за да задоволи различни нужди от идентификация на продукта. Решенията за етикетиране включват апликатори за принтери за етикети, апликатори за етикети и принтери за етикети. Свържете се с представител на решения за етикетиране за всякакви въпроси или въпроси, които може да имате.

Когато имате нужда от решение за етикетиране на продукти, VKPAK предоставя следните продукти, за да отговори на вашите изисквания