Високоскоростна напълно автоматична етикетираща машина за свиване на втулки

Високоскоростната машина за етикети за свиване на втулки е проектирана за високи производствени нива, за да достави и свие постоянен поток от етикети за ръкави и ленти, очевидни за фалшификация, върху различни празни или пълнени кръгли, квадратни, правоъгълни, овални контейнери от пластмаса, стъкло и метал, широко използвани за напитки, храни, фармацевтични продукти, продукти за лична хигиена, битови, химически и други индустриални продукти, за да отговорят на търсенето на вашия работен процес. Всяка машина за свиване на втулки се състои от машина за свиване на етикети, тунел за пара, термогенератор и конвейер.

Технически спецификации

Модел №SLM-350SLM-450SLM-600
Диапазон на скоростта350BPM450BPM600BPM
Форма на контейнераКръгли, квадратни, правоъгълни и овални контейнери с контури
Тип контейнерСтъкло, пластмаса и метал
Материал на етикета на ръкаваPVC, PET, OPS и OPP
Дебелина на материала0,03-0,13 мм
Димери за контейнери28-125 мм
Височина на контейнера50-305мм
Ръкав, положен плосък25-200 мм
Дължина на изрязване на ръкава38-305мм
Размер на ядрото5 ″ - 10 ″ Регулируема
Пълен макара външен диаметър500 мм
Електроснабдяване220V 50 / 60HZ 1 / 3PH; 380V 50 / 60HZ 3PH
Размери на машината2.1 × 1.1x2M2.1 × 1.2x2M2,5 × 1,2 × 2,2M

Тази високоскоростна машина за етикети за свиване на втулки е изработена от 304 клас неръждаема стомана, за да осигури здравина и да намали вибрациите, като същевременно предлага тиха работа, проектирана със серво задвижвани, PLC контролирани задвижващи ролки за етикети, сменяем монтаж на резачка и колела за стрелба на етикети, за да осигури точно и последователно свиване етикетиране на втулки, иновативна стандартна система за двойно отвиване позволява непрекъсната работа само с кратко спиране на сплайсинга, за да могат потребителите да максимизират производството с минимално време за престой, системата за бърза смяна на дорника минимизира престоя от един продукт на другия, механизмът за въртене на многократни ножове осигурява изключително гладка, равномерна рязане на филм, този уникален модулен дизайн позволява лесна смяна на остриетата или бързи, без инструменти промени на други кутии за резачка при промяна на формата на етикета или размера на контейнера. Потребителите също имат възможност да закупят допълнителни дорници за различни размери и форми на контейнери. Продуктовите серии се програмират с удобния за потребителя сензорен контролен панел HMI.

Основни функции

1. Обърнете контрола на скоростта.

2. Влизане на бутилка, бутилка с автоматично разглобяване, бутилка с натискане, термозапечатване-рязане на трион, натискане на PE, свиване, охлаждане.

3. Тази машина прилага механизъм за разбъркване на въздуха при натискане на бутилка и горещо запечатване-хладно рязане. Той използва плосък копринен импулсен уплътнител, ножът на зъба на триона реже, Уникалният механизъм за рязане с хладно нарязване гарантира гарантирана аглутинация на опаковката, надеждна и артистична.

4. Уредът за автоматично разглобяване на бутилката прави смяната на бутилката по-бърза и удобна.

5. Доставяне на филмов механизъм и напрежението се регулира доброволно.

6. PLC програмируема система за контрол на процедурите.
7. Двойни въздушни вентилатори, гарантира температурния баланс в свиващата се печка с терморегулатор PAD, който очевидно спестява енергия.

8. Прилага отоплителна система от неръждаема стомана с форма на крило, която е издръжлива за продължителна употреба.

9. Топлоустойчивият колан за транспортиране на флуорни драконови боливийски нишки се използва в свиващата се част, за да осигури стабилно транспортиране и висока устойчивост на износване.

10. Тази машина прилага механизъм за транспортиране на мрежов ремъчен инвертен контрол.

11. Височината на конвейера трябва да бъде съобразена с изискванията на клиента.

12. Посоката на влизане на бутилката може да се регулира според търсенето на клиента

13, според искането на клиента, може да направи колан от неръждаема стомана вътре в тунела за свиване вместо пластмасов колан