Машина за етикетиране на ампули

Високоскоростна автоматична машина за етикетиране на вертикални ампули, машината за етикетиране е произведена под строг надзор, като се спазват строгите gmp стандарти за употреба във фармацевтичната и сродните индустрии. Много строги стандарти за контрол на качеството, приети по време на производствения процес, осигуряват безпроблемна работа и се нуждаят от минимално време за поддръжка / изключване. Високата производителност на машината спестява производствени разходи и също така спестява ценно време. Автоматичната машина за етикетиране на ампули има система за задвижване с променлива честота за променлив ток за плавно управление на машината за необходимите изложени до 220 ампули в минута. Машините с онлайн партиден печат. Супер тихата машина има минимално шумово замърсяване и по този начин води до повишена производителност сред работната сила. Наклонения бункер за подаване осигурява равномерен поток на предмети за етикетиране.

Автоматична машина за етикетиране на стикери за ампули за високоскоростно нанасяне на ампули. Етикетът за етикети на ампули се съчетава със съвременна система за дозиране на етикети с микропроцесор и лесна за използване сензорна система за етикет и продукт. Машината за етикетиране на ампулен стикер е подходяща за етикетиране върху кръгли флакони и други кръгли предмети. Той може да етикетира до 200 единици в минута в зависимост от продуктите и размера на етикета. Специално проектирана електронна и механична система за нанасяне на прозрачни (без поглед) етикети върху флаконите с много висока скорост, като се използва специална система за чувствителност на етикети. Наистина една и единствена високоскоростна ротационна основа за етикетиране на разположение, с уникална синхронизирана система за контрол на скоростта в една точка. Вградените автоматизирани системи за откриване на дължина на етикета елиминират всякаква нужда от ръчно подаване и съхраняване на данни за дължината на етикета в паметта и извличане на едни и същи всеки път за промяна на размера на етикета и повторно стартиране на машината. По този начин системата спестява ценно време, избягвайки времето за спиране на машината и спомага за постигане на по-високо производство.

Какво е ампула?

Ампула (също ампула и ампула) е малък запечатан флакон, който се използва за съхранение и съхранение на проба, обикновено твърда или течна. Ампулите са направени от стъкло.

Съвременните ампули най-често се използват, за да съдържат фармацевтични продукти и химикали, които трябва да бъдат защитени от въздух и замърсители. Те са херметично затворени чрез разтопяване на тънкия връх с открит пламък и обикновено се отварят чрез щракване на врата. Пространството над химикала може да бъде запълнено с инертен газ преди запечатване. Стените на стъклените ампули обикновено са достатъчно здрави, за да бъдат вкарани в жабката без никакви затруднения.

Когато имате нужда от решение за етикетиране на ампули, VKPAK предоставя следните продукти, за да отговори на вашите изисквания