Автоматична двустранна машина за етикетиране отпред и отзад

Автоматичната двустранна машина за самозалепване отпред и отзад за бутилки е дизайн, който се справя с широк спектър от приложения за самозалепващо се етикетиране със скорост и точност при конфигурация на единична, двойна или три етикетираща глава, може да нанесе предна, задна, частична обвивка или пълна опаковайте етикети, както и защитени от фалшифициране или рекламни горни етикети. Две опаковки за етикети работят независимо за етикетиране от едната страна или работят едновременно за етикетиране от двете страни, което позволява различен размер на нанасяне на етикети от двете страни. Предлага се опционална станция за опаковане за етикети с частично обвиване или пълно опаковане, както и етикети с доказателство за фалшифициране или промоция. Машината за етикетиране отпред и отзад е снабдена със система за подравняване на вериги за ориентация на продукта, осигуряваща правилното позициониране на контейнерите преди поставянето на етикета. Позицията на контейнера се регулира от моторизирани вериги, монтирани на пружина, преди да се придвижи под захвата на главата, където е освободен. Грайферът за глава е монтиран на вертикална система от шпиндели от неръждаема стомана за лесно регулиране при нужда. Допълнителните функции включват конструкция от неръждаема стомана и анодизиращи компоненти, световноизвестни електронни компоненти, серво моторно задвижване, захранване с асистираща мрежа, PLC управление и лесен за употреба HMI

Приемете висококачествено колело, за да оставите малко пространство между бутилките, за да сте сигурни, че етикетите няма да бъдат пропуснати. Скоростта на въртене на гъбеното колело може да се регулира, за да се регулира пространството между двете бутилки.

Частите на машината, които съхраняват етикети и събират хартия за етикети, са проектирани да бъдат регулируеми, за да побират голямо разнообразие от етикети.

Приемете фотоелектрическо оборудване, внесено от Германия, и висококачествен серво мотор, точността на етикетирането е значително подобрена.
Описание на продукта:

Машината е икономична и лесна за работа, оборудвана с HMI сензорен екран и PLC система за управление. Вграденият микрочип прави бърза и лесна настройка и смяна. Тази автоматична система за етикетиране е идеална за цилиндрични, плоски и квадратни контейнери.

Тази машина е широко подходяща за хранителни, козметични, фармацевтични, пестицидни и други индустрии. Това е единично и двустранно етикетиране за плоска, квадратна и кръгла бутилка с обем под 1L. Автоматично контролирано от компютър (PLC) лесна работа. Без бутилка, без етикетиране. Той може лесно да променя спецификациите. Той приема серво мотор, постигнато управление със затворен контур ниско ниво на неизправност. Висока ефективност. Бърза скорост.

Описание на работния процес

Бутилка в → проверка → етикетиране → етикет за ход → готови продукти
Когато се бутилира в машина за етикетиране, първо се намалява позицията. Корекцията на бутилката преди въвеждане на налягането е механизъм, Налягането е механизъм на действие е да се направи бутилката стабилна, без никакви смущения, за да върви напред. Позиция на маркировката, чрез сигнала за откриване на сензора започнете стандартно действие, започвайки етикетиране. напред към хода, щрихът на етикета ще се залепи от двете страни на етикета върху бутилката, след което завършете процеса на етикетиране.

Основни функции

♦ Конструкции от анодизиран алуминий, изработени от неръждаема стомана с висока натовареност

♦ Електронните компоненти са световноизвестна марка

♦ Възможност за етикетиране на плоски, овални, квадратни и кръгли контейнери

♦ Разделително колело с подаване на бутилка с променлива скорост

♦ PLC контрол и лесен за използване HMI

♦ Серво моторното задвижване осигурява точно и високоскоростно повтарящо се етикетиране

♦ Предвиден е горният стабилизиращ / конвейер, който държи бутилката за правилното етикетиране.

♦ Автоматична синхронизирана глава на етикета и конвейер

♦ Усилване на мрежата

♦ Откриване на ниско или липсващо етикет със система за автоматично спиране, за да се предотврати неправилно етикетиране

♦ Безконтактни фото сензори за очи

♦ Брояч на етикети

Налични опции

♦ Кодер за печатане с горещ печат с основа (отпечатва символи директно върху етикета)

♦ Clear Label Sensors (способни да откриват прозрачни етикети)

♦ Гаражна станция

Технически спецификации

ПосокаОтляво надясно или отдясно наляво
Скорост120-250CPM (В зависимост от характеристиките на продукта и скоростта на подаване)
Диаметър на контейнераL: 30-300mm W: 20-140mm
Височина на контейнера55-400 мм
Дължина на етикета15-300 мм
Височина на етикета10-150 мм
Точност на етикетиране± 1 mm (в зависимост от характеристиките на продукта)
Размер на барабана на етикета320 мм (макс.)
Размер на ядрото на етикета76 мм
Електроснабдяване110 / 220V 50 / 60HZ 1PH 2500W
Тегло310 кг
Измерение2800x1450x1500mm