Евтина цена Автоматична машина за етикетиране на стикери с квадратна бутилка с квадратна бутилка

Описание:

Приема сензорен екран за диалог човек-машина: лесен за работа, опростена система за серво управление, приема PLC управление на програмата и възприема структурата на колелото с двойно разпределение, така че бутилката, която трябва да бъде етикетирана, да влиза една по една. Областта на етикетиране гарантира точността на етикетирането и скоростта на преминаване на всяка бутилка. Механизмът за маркиране приема всестранна структура за регулиране, а механизмът за етикетиране на ролките осъществява регулиране с много ъгли нагоре, надолу, отляво и отдясно, така че настройката при различни спецификации е проста и удобна, лесна за научаване и разбиране. Към транспортиращия механизъм е добавен енкодер за синхронизиране на скоростта на етикетиране със скоростта на транспортиране, за да се осигури стабилността на етикетирането.

Основни функции:

1. PLC система за управление на марката Siemens и сензорен екран на контролния панел.

2. Таблата за етикети е направена от неръждаема стомана. Не е лесно да се счупи и е издръжлив.

3. Притискане на етикета с пружинна плоча и гъба скрепер, който ще запази баланса на етикета.

4. Тягово устройство, направено от гумена ролка, алуминиева тръба с накатка, алуминиева сплав, задвижвано от стъпков двигател, изваждащо етикета.

5. Сензорът за етикети е внесен от известна марка, измерването на етикета е точно.

6. Отлепваща етикет плоча и укрепващо устройство, изработени от неръждаема стомана. когато етикетът премине плочата, етикетът и хартията за освобождаване се отделят: етикетът се придържа към бутилката, докато хартията за освобождаване продължава да се движи. междувременно укрепващото устройство ще се завърти, за да направи етикета по-плътно.

7. Освободете устройството за рециклиране на хартия от неръждаема стомана, което е основно за рециклиране на хартията за освобождаване.

8. Сензорният екран по английски параметри, които могат да бъдат променени или зададени според вашите нужди директно.

Евтина цена Автоматична машина за етикетиране на стикери с квадратна бутилка с квадратна бутилка

Шофиране плесен
Серво мотор
Капацитет (Бр / мин)
(60-110бр.) Зависи от размера на бутилката и етикета
Материал на етикета
Лепилен стикер, прозрачен или непрозрачен
Подходящ размер на етикета
Ширина: 15-140 мм. Дължина: 80-300 мм
Подходящ размер на бутилката
може да се персонализира
Волтаж
AC110V / 220V / 380V
Посока на работа
ляво или дясно
Точност на етикетиране
± 1,0 mm
Обща мощност
1.5KW
Размер на машината (ДхШхВ)
2400mmx1000mmx1750mm

Относно опаковането:

За да гарантираме качеството на нашите услуги, ние ще изпълним следните стандарти за опаковане при доставка:

1. Всички продукти преди доставката трябва да бъдат тествани чрез сглобяване и отстраняване на грешки инженери, избърсани и след това увити със стреч фолио, за да се предпазят от влага. Прецизната част се нуждае от гъвкав пакет.

2. Освен това, без стандартни инструменти, ръчни и други документи и позволяващи листове за потвърждение франко завода, машината не може да напусне фабриката. Всички продукти ще бъдат опаковани в дървени кутии. Изнасяните продукти използват калъф от шперплат за опаковане. Краят на краката на оборудването, фиксиран плътно, за да може машината да изпитва зареждане и качване, маркировката нагоре ще бъде публикувана на дървената кутия.