Машина за етикетиране на торбички

VKPAK познава етикетирането на торбичките. Ние сме проектирали няколко различни системи за етикетиране на чанти. За пълнени торбички VKPAK може да постави принтер-апликатор за етикети или апликатор за етикети на вашата производствена линия, за да етикетира торбичките след пълнене, но преди палетиране. Информация като кодове за дата и партида, баркодове и съдържание се отпечатва и / или автоматично се нанася върху торбата на съществуващата конвейерна линия. Това може да се постигне с всеки етикет на VKPAK. Конкретният модел и размер на етикета зависи от размера на етикета, предпочитанията на машината за печат и скоростта на пропускане.

За етикетиране на непопълнени торбички, VKPAK е проектирал система за подаване и етикетиране на торбички. Тази система се възползва от роботизирана вакуумна повдигаща система, за да представи празната торбичка на етикетиращия блок. След като чантата е представена, етикета отпечатва и / или прилага информационния етикет върху празната торба. След това се транспортира до кош за събиране, за да се изчака процесът на пълнене.

Всяка система за етикетиране на торбички може да бъде интегрирана с текущите системи за обработка на база данни / поръчки или да бъде създадена като самостоятелна операция.

Чувстваме се горди да се представим като един от най-добрите производители и износители на отлична машина за етикетиране на торбички. Той се използва широко в опаковъчни линии от различни индустрии. Интегрирана с усъвършенствана технология, която осигурява нанасяне на етикети от едната или от двете страни, тази машина се използва широко за нанасяне на етикети върху празни предварително направени торбички. Предлага се за клиенти в различни спецификации и конфигурации, тази машина за етикетиране на торбички е строго тествана на различни стандартни качествени параметри.

Видове машина за етикетиране на торбички

Етикет за повторно запечатване
На гърба на торбичката се поставя етикет за повторно запечатване. Това се използва за запечатване на торбичката, след като е отворена. Етикетът за повторно запечатване помага за запазването на продукта за по-дълъг период от време.
Преден етикет
На предната част на торбичката се поставя преден етикет. Това може да се използва в допълнение към първоначалната опаковка на продуктите, за информиране на марката. Пример може да бъде етикет за намаляване на цената.
Етикет на гърба
На гърба на торбичката се поставя етикет „Назад“. Това може да включва допълнителна информация, която надвишава дадената площ на продукта. Този етикет на торбичката може също така да предоставя хранителна информация за продуктите.

Автоматичният етикет на VKPAK е универсален, позволяващ нанасяне на едностранни или двустранни етикети върху празни предварително направени торбички или торбички. Той е идеален за производствени среди, които трябва да обслужват широка гама от продукти на малки партиди.

Изграден по поръчка етикет за етикети етикетира горната и долната част на торбичките, въведени в купчини и предадени в купчина с листове. Примерите за продукти включват, но не се ограничават до: кафе, THC, марихуана, продукти, свързани с марихуана, подправки.

Когато се нуждаете от решение за етикетиране на торбички, VKPAK предоставя следните продукти, за да отговори на вашите изисквания