Машина за автоматично етикетиране на хартия за скреч карти

Въведение:

1. Тази серия продукти са подходящи не само за хартиени сашета във фармацевтичната, пестицидната, хранителната и химическата промишленост.

2. Може автоматично да завърши групирането на бутилки, изпращането на маркираща лента, разделянето на етикетите синхронно, етикетирането и автоматичното отпечатване на партиден номер и т.н.

3. С механична технология той приема голям двигател с въртящ момент за задвижване и внесена фотоелектрична система за управление и PLC програма за управление, като по този начин гарантира точно етикетиране, стабилност, надеждност и висока ефективност.

Характеристика:

С микрокомпютърна система за етикетиране, бърза и стабилна, подходяща за дългогодишна работа с функция за проверка на системата: липсващи или счупени етикети, изключване, e-stop, необичайно преобразуване на честотата, липсваща лента за пишеща машина, тя може да открие всички и след това спира автоматично.

Функцията за самопроверка на I / O може да показва всички фотоелектрически сигнали и двигатели на системата, да съкрати времето за ремонт, да намали разходите за поддръжка.

С контрол на скоростта по-малко, скоростта на етикетиране автоматично се променя в зависимост от скоростта на транспортиране, няма нужда да се премества сензорът за етикетиране.

Изработена от SUS304 и алуминиева сплав, напълно отговаряща на изискванията на GMP.

ИмеМашина за автоматично етикетиране на хартия за скреч карти
Контролна системаPLC + сензорен екран
Височина на етикетаМакс. 130 мм
Размер на етикетаВътрешен диаметър φ76 mm, Външен диаметър Max φ350 mm
Прецизност± 1 мм
Капацитет30-120бр / мин
ВолтажAC 220V, 50 / 60Hz.
Мощност1.5Kw
GW80 кг.
ИзмерениеL1450 mm × W850 mm × H1650 mm
ОбектиОбекти с плоска или леко извита повърхност
ФункцияМашината за етикетиране е изработена от SS 304 и висококачествена сплав, приема микрокомпютър със сензорен екран. Тази машина за етикетиране може да бъде инсталирана на всякакви продуктови линии или може да се използва индивидуално и може да променя методите за етикетиране в съответствие с действителните нужди.
Тази машина може да залепва етикети върху всякакви предмети с равна повърхност. Например чанти, кутии, карти, бутилки, твърди изделия и др.

1. Каква машина за етикетиране имате?

Уважаеми клиенти, разполагаме с автоматична и полуавтоматична машина за етикетиране на кръгли контейнери и плоска повърхност. Някои модели за един етикет, а други за два етикета или дори повече. И ние можем да проектираме машината според вашата конкретна ситуация на етикетиране.
По този начин, pls не може да ни изпрати вашите изисквания за етикетиране, ние ще ви предоставим задоволително решение за етикетиране.

2. Можем ли да добавим кодираща машина към датата на печат и номер на партида?

Да, можете да изберете да добавите кодираща машина, за да отпечатате буквите и номер, който искате.
Това е горещ печат и може да отпечата най-много три реда.

3. Каква информация трябва да предоставим, за да проверим подходящия модел?

Моля, изпратете ни снимка на вашия контейнер и етикет, както и размера на контейнера и етикета.
Моля, кажете ни какъв етикет използвате, ако е възможно. (За изпитване, самозалепващо се, лепило, горещо лепило и т.н. независимо дали етикетът е на ролка или на парчета.)
След това ще ви позволим да проверите подходящия модел.