Машина за етикетиране на кофи

Много индустрии разчитат на кофи, за да съхраняват и транспортират своите материали и продукти. Без значение какъв тип бизнес управлявате, важно е вашата система за етикетиране на кофи да е надеждна, бърза и точна.

Най-добрият начин да се уверите, че вашите продукти са етикетирани правилно е с адаптивна система. Машините VKPAK са с модулен дизайн и могат да бъдат интегрирани с различни аксесоари за различни приложения. Машините на VKPAK могат лесно да бъдат адаптирани към точния ви размер на контейнера, задържайте го точно на място, тъй като е залепен етикет. Етикетът на кофата е бърза система, която може да побере разнообразие от различни типове етикети, като обвиващи етикети или плоски странични етикети за правоъгълни кофи.

Видео:

В зависимост от текущото ви съоръжение, нашата система за етикетиране Bucket може да бъде самостоятелна система или интегрирана в по-голяма производствена линия. Инженерните възможности на VKPAK са силни и ние се гордеем с възможността да проектираме решение за автоматизация, предназначено за вашите производствени нужди.

Основен параметър (стандартен модел)
Точност на етикетиране± 1 mm
Скорост на етикетиране30-45 бр / мин
Размер на етикетаL: 20mm-285mm W: 20mm-135mm
Размер на продуктаДиаметър: 25mm-100mm H: 25mm-300mm
ТеглоОколо 185кг
Мощност1000W

Разтвор за етикетиране на кофи за кофи

Етикетиращата машина Bucket е лесна за работа с брояч на етикети. Предварително зададен пакетен контрол, клавиатура и цифров дисплей, подходящ за редица широкоформатни цилиндрични приложения за етикетиране. Разполага със стъпкови двигатели за бързо и точно етикетиране и пневматично контролирано затваряне. Повдигач с кофа с моторизиран задвижващ механизъм за оптимално поставяне на етикета. С непрозрачно разпознаване на етикети като стандартно и лесно регулируемо предварително дозиране и позициониране на етикета с градуирана скала.

Надеждно решение за вътрешно етикетиране на кофи и кофи. Уникално изтрито рамо на апликатора за етикети е вградено или във VKPAK единица за отпечатване и нанасяне, или апликатор за етикети, за да етикетира точно цилиндрични контейнери като кофи и кофи. Задвижваният с колан рамо на апликатора следва обиколката на кофата или барабана, за да се избърше сигурно върху етикета.

Показаната система включва апликатор за етикети VKPAK в хоризонтално положение за нанасяне на предварително отпечатан етикет за кофа. Този тип система за етикетиране на кофи / кофи може да приложи по-голям етикет, като етикет с ширина 6 or или ширина 8,5 ″, за да осигури пълна, четлива информация.

Етикетът Pail е най-модерната в индустрията машина за етикетиране на Pail. Той е специално проектиран за точно и ефективно нанасяне на предни или предни и задни етикети върху големи индустриални кръгли и квадратни кофи, кофи, кани и вани. Уникалният подход на VKPAK използва избърсващи врати, манипулация на въздуха и сервоуправляеми системи за колан, за да гарантира последователно приложение без бръчки. За опаковане на кофи, кофи, вани и кани с дръжки, допълнителен ориентиращ модул ориентира дръжките към етикета за прецизност всеки път.

Тип и спецификации на етикета

Мощен и универсален етикет за етикетиране на предни или многопанелни кофи, кофи, кани и вани

Тип машина: Машина за етикетиране на кофи, етикет за кофи, етикет за кофи

Приложения за етикетиране: Етикетиране отпред, етикетиране с много панели, етикетиране с пълна обвивка

Видове контейнери: Етикети кръгли или квадратни пластмасови кофи, кани, кофи, вани, метал и повечето други материали

Създаден, за да отговори на вашите необходими спецификации

Ако се нуждаете от просто решение за нанасяне, нашият апликатор за етикети за кофи се предлага с много първокласни функции, които осигуряват бързо и ефективно нанасяне на етикети за постигане на максимална ефективност при работа.

Уникален дизайн, създаден за максимална ефективност на етикетиране на ведра

Във VKPAK ние винаги търсим режими и методи, които ще помогнат на вашето съоръжение да оптимизира за максимална ефективност на натоварването. Нашият етикет за кофи е изграден по същата методология.

Към етикета е прикрепена вакуумна решетка с въздушен цилиндър, накланяща се вакуумна решетка (приблизително 15 o дължина), която включва няколко променливи ремъчни задвижващи колани с променлива скорост, подпомагащи и носещи подаването на дълги , меки етикети. Вентилаторите за кифли се използват за генериране на вакуум, за да придържат сухата страна на етикета към о-пръстените, за да придадат ход.

За контакт с повърхността на продукта се използва твърд, филцов импресатор за чистачки, прикрепен в края на решетката върху етикета на кофата, за да се натисне етикетът за първоначално закрепване; етикетът се закрепва, когато издърпва решетката от напредващия продукт.

Моторизираните уплътнителни пръстени се движат, докато етикетите се разпределят и спират, когато предният ръб на етикета достигне върха на филцовата кърпа. Това се определя от фотоелектрически сензор за етикети, който открива позицията за спиране и е последователен (дори при различни дължини на етикета).

Близко разположени, паралелни направляващи релси на дръжката (за вертикално положение) са монтирани, за да изчистят горната част на всеки продукт, за да запазят ориентацията в линията, като не позволяват на продуктите да се въртят извън позицията си, докато пътуват до задържащия блок на стабилизатора на колана.

Всички тези стъпки се извършват в тандем, за да се гарантира, че процесът на етикетиране на ведра непрекъснато увеличава капацитета и елиминира престоя, доколкото е възможно.

Направен траен с първокласни материали и компоненти

Стандартно при всички апликатори за етикети от VKPAK, нашият етикет за кофи е изработен от компоненти от анодизиран алуминий и неръждаема стомана за тежък режим на работа. Направляващите шини са вградени в конвейера на етикета на кофата, за да се гарантира, че продуктът остава в рамките на правилните параметри за точно и последователно етикетиране.

Осигурете максимална оперативна ефективност във вашето съоръжение с етикета на VKPAK Pail Labeler. Свържете се с нас днес, за да започнете и да поискате оферта.