Машина за етикетиране на плоски бутилки

Пълната автоматична машина за етикетиране на плоски бутилки е подходяща за използване в много видове продукти, като хартиена кутия, джоб за файлове, хартиена картотека, картон и етикетиране върху книгите и др. Добавянето и използването на различни покривни механизми също може да се използва за някои повърхностни етикети на продуктите, чиито повърхности са склонни да бъдат гладки. Интегрираното му функциониране на текущия процес е както следва:

Първо, продуктите, които чакат да бъдат етикетирани, се поставят или доставят чрез ръчна работа, машина за разделяне на карти или свързване на поточната линия. А конвейерната лента доставя продуктите и коригиращият механизъм като проводяща лента ги настройва правилно. Коригираните продукти ще преминат през индуктора с задвижване на конвейерната лента. След като индукторът получи сигнала, той ще изпрати съобщението до хранилището на програмата, което получава сигнала, ще изведе сигнал за управление на главата, реализирайки функцията за етикетиране. След етикетирането продуктите отново ще бъдат покрити с етикета чрез горния механизъм. По това време целият процес на горния етикет ще бъде завършен. Продуктите с етикет могат да се събират.

Машината на тази машина за етикетиране на странични стикери / машина за етикетиране на плоски бутилки е изключително лесна за употреба и много здрава. Много е подходящ за нанасяне на етикети отпред, отзад и отстрани; от плоски, овални, квадратни, кръгли форми. Освен това, това модерно оборудване за етикетиране на плоски бутилки има капацитет от максимум 100 етикета в минута, въз основа на формата и размера на етикетите и продуктите. Скоростта на етикетиране зависи и от стабилното движение на продукта по конвейера на машината при по-висока скорост. Тази автоматична, вертикална и линейна машина има система за подравняване на продукта, която е синхронизирана със системата за горния колан. Включва дори най-новата система за разпределяне на етикети, контролирана от микропроцесор, и уникална сензорна система за етикети и продукти. Тази многофункционална машина за етикетиране на плоски бутилки всъщност отговаря на различните изисквания на много потребители за модерни опаковки. Това е много бързо, прецизно, ефективно и дълготрайно оборудване. Лесната за използване настройка води до най-малко смяна на инструменти или части. Освен това, тази машина за етикетиране на плоски бутилки може да бъде специално проектирана с джобна система и система за подаване на червеи; с цел точно подравняване на бутилките на конвейера за перфектно нанасяне на етикетите. Той дори включва отделна единична точка и синхронизирана система за контрол на скоростта. Вградената система за откриване на дължина на етикета помага да се избегне ръчното въвеждане и съхраняване на подробности за дължината на етикета в паметта и извличането на едни и същи данни всеки път за промяна на размера на етикета и рестартиране на оборудването. По този начин тази система за етикетиране на плоски бутилки спестява вашето време, предотвратява времето за спиране на машината, увеличава производството и намалява разходите. Освен тази автоматизирана машина за етикетиране на бутилки може да се използва и за нанасяне на етикети върху единични странични плоски бутилки и дори тяло / обвиване на етикети върху бутилки с кръгла форма. Предлага се и допълнителен предпазен шкаф от стъкло или акрил.

Автоматичната машина за етикетиране на стикери с плоска бутилка е една от най-удобните за употреба. Подходящ за нанасяне на предни, задни или странични етикети върху плоски / овални / квадратни / кръгли форми контейнери с производителност до 120 етикета в минута в зависимост от формата / размера на продукта и размера на етикета. Автоматична система за подравняване на продукта, синхронизирана със системата за горен колан. Машината включва модерна усъвършенствана система за дозиране на етикети с микропроцесор и лесна за използване сензорна система за етикет и продукт. Машината се предлага и с опционална система за опаковане, което я прави по-гъвкава за използване за нанасяне на единичен страничен етикет върху плоски бутилки или за нанасяне на опакован етикет върху кръгли продукти.

Най-гъвкавата, елегантно проектирана машина за линейно етикетиране, за да отговори на нуждите на основните потребители на модерни опаковъчни линии, изискваща висока ефективност със скорост, точност и издръжливост. Лесни за използване корекции, изискващи минимален инструмент или смяна на части. Машината може да бъде проектирана и снабдена с роботизирана двойна подвижна джобна система или двойна подаваща червячна система, осигуряваща перфектно подравняване на бутилките на конвейера за прецизно нанасяне на етикети Изборът на система за стабилизиране на продукта зависи от формата, размера и необходимата скорост на продукта.

Машината за етикетиране на стикери има собствена уникална система за синхронизиране на скоростта, синхронизирана в една точка. Вградените автоматизирани системи за откриване на дължина на етикета елиминират всякаква нужда от ръчно подаване и съхраняване на данни за дължината на етикета в паметта и извличане на едни и същи всеки път за промяна на размера на етикета и повторно стартиране на машината. По този начин системата спестява ценно време, избягвайки времето за спиране на машината и спомага за постигане на по-високо производство. Машината може да бъде доставена с допълнително закалено (подправено) стъкло или акрилен предпазен шкаф. Машините, които се нуждаят от всички основни характеристики като стандартно оборудване, за да отговарят на текущите нужди на пазара, а също така спестяват разходи и време.

Машината може да бъде проектирана специално за нанасяне на едностранни плоски бутилки, както и етикети за тяло / обвивка върху кръгли бутилки като опция.

Основните механизми на пълната автоматична машина за етикетиране с плоска повърхност:

1. Регулирането на седалката на маркера може да регулира посоката на оста X, оста Y, оста Z и оста R.

2. Headmark включва части - събирателен механизъм, ролков механизъм, отлепващ механизъм, захранващ механизъм, транспортно съоръжение и издърпване на двигателя.

3. Конвейерната лента се използва за поставяне на продуктите, които трябва да бъдат етикетирани, в зоната за етикетиране и завършването им. След това да изпратите продуктите от тази зона.

4. Конвейерът, провеждащ лента, функционира като положителен ефект при доставката на продуктите.

5. Докосване на екрана. Интерфейсът за работа човек-машина се използва за управление на състоянието на отваряне и спиране на оборудването, промяна на параметрите за отстраняване на грешки, наблюдение на I / O мониторинга и така нататък.

6. Управлението на електрическата кутия е свързано с конфигурацията на веригата на оборудването.

Когато се нуждаете от решение за етикетиране на плоска бутилка, VKPAK предоставя следните продукти, за да отговори на вашите изисквания