Двустранно незалепващо етикетиращо оборудване за пластмасови стъклени бутилки

Двустранната машина за автоматично етикетиране е подходяща за квадратни бутилки или плоски бутилки с двойна марка или единична марка. Коланът с форма може да бъде наклонен и главата за етикетиране може да се регулира в осем ориентации, така че машината може да бъде прикрепена успешно за няколко минути за всяка бутилка.

Параметър на машината за етикетиране на бутилки

Захранваща мощност (V / Hz): AC 220/50 110/60
Мощност (W): 1500
Точност на етикетиране (mm): ± 1,0
Размер на етикета (mm): Височина 15-100mm Дължина 20 ~ 300mm
Размер на бутилката (mm): Външен диаметър 12-100mm Височина 30-200mm
Капацитет (b / m): 40-120
Размери (Д × Ш × В mm (мм): 2200 × 1400 × 1550
NW (кг): 320

Двустранно незалепващо етикетиращо оборудване за детайли от пластмасови стъклени бутилки

Налягането между активната ос и притискащия валяк може да се регулира, така че посоката на движение на лентата може да се регулира свободно. Етикетът се натиска само гъвкаво, без да причинява изкривяване.

Етикетиращата глава възприема структурата на двойната преса, гарантира, че етикетът е издърпан плътно, но не е счупен, тъй като изрязването отдолу на хартия, отделеният съединител прави напрежението по-балансирано. Базираният на сензорен екран човешки интерфейс на китайски и английски с една онлайн помощна система улеснява работата с машината. Коланът за преса се страхува в основната транспортна линия, така че прави двете транспортни линии да работят абсолютно синхронно.

Двустранно незалепващо етикетиращо оборудване за детайли от пластмасови стъклени бутилки

Автоматичната машина за етикетиране е снабдена с известния двигател, така че реализира реално управление със затворен цикъл и избягва явлението „ходене на слепеца“, когато е снабдено със стъпков двигател. Многоканалният енкодер разпознава позицията на етикетиране с висока скорост. Етикетът се притиска с капак след нанасяне върху бутилката и се притиска от активните и пасивни ролки гъба. така че когато етикетът е залепен, той няма пикочен мехур. Той е особено приложим за кристалните бутилки, етикетирани с прозрачни етикети. Опционалният комплект за въздушно задвижване и етикетиране с ролки може да маркира точно кръгли бутилки.

Автоматичните машини за етикетиране могат да се използват като самостоятелни станции за етикетиране, но се произвеждат, за да работят като компонент на автоматизирана система за опаковане. Различни машини за етикетиране могат да се използват за прилагане на етикети в различни формати, както е обсъдено по-долу. Автоматичните машини за етикетиране могат да добавят значителна скорост към процеса на етикетиране, изисквайки оператор само за настройка и смяна на етикети. Обикновено, докато бутилките се движат надолу по лентовата конвейерна система, ще се използва сепаратор за бутилки, за да се постави малка празнина между всеки контейнер, като се гарантира, че последователното приложение без бръчки продължава дори при увеличената скорост.

Двустранно незалепващо етикетиращо оборудване за детайли от пластмасови стъклени бутилки

Формати за етикетиране

Етикетиращите машини могат да прилагат етикети към набор от типове контейнери и размери в най-различни формати. Един от най-често срещаните типове етикети в етикета за опаковане. Опаковайте етикетите, просто, увийте етикет около бутилка. Бутилираната вода и други продукти от тип напитки се възползват от лекотата на опаковане на етикети, които работят добре с кръгли контейнери. Машините за етикетиране обаче са в състояние да постигнат много повече от просто увиване на етикет около бутилка. Най-горните и долните етикети и предните и задните етикети могат да прилагат два различни етикета към един и същ контейнер, докато той се движи през машина за етикетиране. Имайте предвид, че в зависимост от конфигурацията на този тип етикетиращи машини, самите етикети може да се наложи да се доставят в конкретна настройка от производителя на етикетите. Тези две системи за етикети позволяват на опаковчиците да създадат преден етикет за маркетинг и представяне на продукта, като същевременно поставят хранителна и друга информация на заден етикет. Етикетите също могат да бъдат произведени за прилагане на три панелни етикета върху квадратни или правоъгълни контейнери, ъглови етикети и други персонализирани формати за уникални проекти за опаковане.