Двустранна етикетираща машина за плоски бутилки за различни буркани с плоски квадратни бутилки

Въведение

Тази машина за етикетиране на квадратни бутилки е оборудвана с компютърен сензорен екран, който разполага с много мащабна интегрална схема. управлява се от микрокомпютър с сензорен екран с китайски иероглифи, реализира комуникацията човек-машина. Конфигурацията на микрокомпютъра е полезна за всяко въвеждане на данни чрез сензорен екран, а също и за цялостен контрол на работното състояние след стартиране на машината.

Двустранна етикетираща машина за плоски бутилки за различни буркани с плоски квадратни бутилки

Машината за етикетиране с кръгло лепило PLC е продукт за надграждане на външна компания, който има проста и разумна структура и лесен за експлоатация. Производството може да се регулира според спецификацията и характеристиките на бутилките и етикетите. подходящ е за всякакви бутилки. Както прозрачният лепилен стикер, така и непрозрачният лепилен стикер могат да бъдат добре етикетирани върху бутилките или контейнерите, каквито и да са стъклени бутилки или пластмасови бутилки, използвани в храни, машини или козметични полета.

Двустранна етикетираща машина за плоски бутилки за различни буркани с плоски квадратни бутилки

Технически параметър

Скорост на етикетиране30 ~ 120 бутилки / минута (Зависи от размера на контейнера и дължината на етикета)
Външен диаметър на контейнера20 ~ 120 мм
Височина на контейнера35 ~ 200 мм
Диапазон на дължината на етикета233 ~ 200 мм
Диапазон на височината на етикета15 ~ 90 мм
Грешка на етикета≤ ± 0,5 mm
Диаметър на ролката на етикетаВътрешен диаметър на макарата: 76 мм; Външен диаметър на макарата: Макс. 360 мм
посока на пропускателната способностНаляво → Надясно
Нето тегло650 кг
Контурни размери2400mm * 800mm * 1370mm

Двустранна етикетираща машина за плоски бутилки за различни буркани с плоски квадратни бутилки

Технически характеристики и приложение:

1. спецификация на макарата на етикета: диаметърът на макарата на етикета е ≤350 мм, максималната ширина е 90 мм, диаметърът на отвора на макарата е 75 мм.

2. работна температура: 5 ~ 35 ℃

3. Работна влажност: 30% ~ 80% относителна влажност

4. Работна среда: Няма запалими и експлозивни газове и прах

Двустранна етикетираща машина за плоски бутилки за различни буркани с плоски квадратни бутилки

Принципи на работа:

Контролерът ще стартира стъпковия двигател на трансферния етикет и ще прехвърли етикета бързо, след като установи, че бутилките трябва да бъдат етикетирани чрез сензор за положение на бутилката и заедно със скролиращ мотор за етикети. Операцията за прехвърляне на етикети ще бъде спряна, след като установи, че има разлика между етикетите, в този момент се изпращат сигнали за кодиране. И контролерът преброи нашите етикетирани бутилки и опресни данните и се покаже на екрана. И контролерът също така следи всички настройки на параметрите и алармата навреме, за да контролира работата на машината.

1. Тази серия продукти са подходящи не само за s кръглата кутия / буркан / цилиндър / бутилка, но също така и плоски квадратни двустранни бутилки във фармацевтичната, пестицидната, хранителната и химическата промишленост.

2. Може автоматично да завърши групирането на бутилки, изпращането на маркираща лента, разделянето на етикетите синхронно, етикетирането и автоматичното отпечатване на партиден номер и т.н.

3. С механична технология той приема голям двигател с въртящ момент за задвижване и внесена фотоелектрична система за управление и PLC програма за управление, като по този начин гарантира точно етикетиране, стабилност, надеждност и висока ефективност.

Двустранна етикетираща машина за плоски бутилки за различни буркани с плоски квадратни бутилки

  • С микрокомпютърна система за етикетиране, бърза и стабилна, подходяща за дългогодишна работа с функция за проверка на системата: липсващи или счупени етикети, изключване, e-stop, необичайно преобразуване на честотата, липсваща лента за пишеща машина, тя може да открие всички и след това спира автоматично.
  • Функцията за самопроверка на I / O може да показва всички фотоелектрически сигнали и двигатели на системата, да съкрати времето за ремонт, да намали разходите за поддръжка.
  • С контрол на скоростта по-малко, скоростта на етикетиране автоматично се променя в зависимост от скоростта на транспортиране, няма нужда да се премества сензорът за етикетиране.
  • Изработена от SUS304 и алуминиева сплав, напълно отговаряща на изискванията на GMP.

1. Каква машина за етикетиране имате?

Уважаеми клиенти, разполагаме с автоматична и полуавтоматична машина за етикетиране на кръгли контейнери и плоска повърхност. Някои модели за един етикет, а други за два етикета или дори повече. И ние можем да проектираме машината според вашата конкретна ситуация на етикетиране.

По този начин, pls не може да ни изпрати вашите изисквания за етикетиране, ние ще ви предоставим задоволително решение за етикетиране.

2. Можем ли да добавим кодираща машина към датата на печат и номер на партида?

Да, можете да изберете да добавите кодираща машина, за да отпечатате буквите и номер, който искате. Това е горещ печат и може да отпечата най-много три реда.

3. Каква информация трябва да предоставим, за да проверим подходящия модел?

Моля, изпратете ни снимка на вашия контейнер и етикет, както и размера на контейнера и етикета.
Моля, кажете ни какъв етикет използвате, ако е възможно. (За изпитване, самозалепващо се, лепило, горещо лепило и т.н. независимо дали етикетът е на ролка или на парчета.)
След това ще ви позволим да проверите подходящия модел.