Вертикална пластмасова бутилка за двустранно етикетиране отпред и отзад

Автоматична самозалепваща се машина за двустранно етикетиране е подходяща за едностранно или двустранно етикетиране на плоски бутилки, бутилки със специална форма и квадратни бутилки в ежедневни химикали, домашни химикали, лекарства и храни. Като бутилки за смазочни материали, бутилки за перилен препарат, бутилки за обувки, рибни бутилки, бутилки за напитки, козметични бутилки и др., Опционален принтер с лентов код или мастилено-струен принтер, етикетиране едновременно за постигане на партиден номер на производство, дата на производство и друга информация, за постигане на интеграция на етикети и мастилено-струйни принтери, намаляване на процеса на опаковане и подобряване на ефективността на производството.

Вертикална пластмасова бутилка за двустранно етикетиране отпред и отзад

Въведение

Тази машина за етикетиране на пластмасови бутилки е PLC контролна система, приема много модерни електронни техники като зряла технология на PLC, високоскоростен A / D преобразувател, фотоелектрично откриване, LCD матричен дисплей с висока точка, контрол на сензорния екран, а също така е и новият продукт за надстройка, който е проектиран от нашата компания .Контролерът се комбинира с много аспекти, което е микрокомпютърно управление (сензорен екран, панел за управление на системата и панел за интерфейс на сигнала); Сензор за сигнал (фотоелектричен сензор с дифузно отражение и противоположен фотоелектричен сензор); стъпков двигател и драйвер (стъпков двигател и водач на стъпков двигател); регулирано захранване (силов трансформатор и панел с регулирано захранване). В много мащабната интегрална схема на системата се внасят висококачествени компоненти, които имат бърза скорост на етикетиране, висока надеждност и добра стабилност. Този контролер е разработен от традиционния LCD контролер, но се различава от традиционния LCD контролер, той е не само извънгабаритен интерфейс човек-машина, но и добавеният графичен дисплей и функцията за реплика на информацията правят машината по-лесна за работа и по-хуманизирана. Особено добавете цифровия контрол на двигател с регулируема скорост, който реализира управлението на отделните скорости на бутилките, скоростта на превъртане на етикета и скоростта на прехвърляне на бутилката, а също и управлението на стартирането и спирането. Тогава реално означава, че всички работещи машини се контролират от контролер.

Вертикална пластмасова бутилка за двустранно етикетиране отпред и отзад

Технически параметър

Скорост на етикетиране40-150бр / минута
Диаметър на бутилкатаПод 120 мм
Размер на етикета(L) 20-280mm (H) 30-140mm
Грешка на етикета≤ ± 1 mm
Външен диаметър на макарата:Макс 360 мм
вътрешен диаметър на ролката на етикетаφ76mm
Нето тегло300 кг
Контурни размери2000 * 900 * 1700 мм

Вертикална пластмасова бутилка за двустранно етикетиране отпред и отзад

Технически характеристики и приложение:

1. Тази електронна част за етикетиране на машина за етикетиране на пластмасови бутилки, която се състои от мейнфрейм, конвейер, разделящо устройство, етикетираща станция, етикет за обем, преграда за етикет за обем и работен екран и др.

2. Резервация за изход: можете да зададете изхода, който искате, той е бил спрян след постигане на целта.

3. Пребройте изхода за всяка смяна: пребройте всички етикети за всяка смяна, за да накарате производството ефективно да контролира общото производство.

4. Спиране автоматично след изчерпване на етикетите: може да алармира след изчерпване на всички етикети.

5. Централизирано управление на двигателя за регулиране на скоростта: Контролерът може директно да контролира скоростта на всеки двигател за регулиране на скоростта, стартиране и спиране.

Вертикална пластмасова бутилка за двустранно етикетиране отпред и отзад

6. Различно съдържание се показва за различен интерфейс на сензорния екран. реализирано меню за движение, аларма за всички кръгове и ярко обяснено с китайски.

7. Резерв за изключване на данни: Контролерът може да защити настройката на параметрите и статистическите данни, за да избегне загуба на данни, ако машината е била изключена случайно.

8. Индикация за неизправност: наблюдавайте много грешки в процедурата за етикетиране, машината ще бъде изключена автоматично с аларма и червена светлина, след като системата се повреди.

9. Тази машина за етикетиране на пластмасови бутилки Подходяща за фармацевтична, хранителна, ежедневна химическа промишленост като кръговото етикетиране и етикетирането на полукръгли кръгли предмети.