Двуглава автоматична машина за етикетиране на пластмасови стъклени бутилки

Кратко въведение за етикетиращата машина за свиване на ръкава

1) Машината за етикетиране на ръкави VK-300 е персонализирана, за да отговори на точните изисквания на производителите и доставчиците. Може да се прилага самостоятелно или интегрирано в линията и съвпадащи скорости на оборудването за пълнене.

2) Рамката на оборудването е заварена на шев, секция от неръждаема стомана с хранителен клас. Тази здрава основа може да намали движението и вибрациите до абсолютен минимум и по този начин да осигури последователно и точно етикетиране.

3) Равнината на главата на режещата глава се отнася за контейнера от ∮30 mm-∮130 mm. Никога не е необходимо да го променяте или отстранявате грешки. Освен това, той е оборудван с уникален лек сензорен екран човек-машина, а именно, автоматично търсене в оригиналното местоположение, както и безопасност и удобство, което изпреварва останалите продукти на конгенера.

4) С разумна височина е удобно да фиксирате етикета. Трябва само леко да го натиснете. Нещо повече, етикетът ще открива и локализира автоматично. Смяната на етикета е лесна и удобна. Освен това мястото на изрязване е абсолютно точно.

5) Новопроектираният стъпков мотор на фреза, чиято скорост е висока и действието е точно. Кройката е в ред и свиването е перфектно. Този дизайн си сътрудничи с местоположението, синхронизирано с етикети, структурата позволява прецизността на мястото на изрязване в рамките на 1 мм.

Двуглава автоматична машина за етикетиране на пластмасови стъклени бутилки

Технически параметър

Не.ВещТехнически данни
1Внос на мощност4.0KW
2Импортирайте напрежение∮3, 380/220 VAC
3Капацитет (производствена скорост)300 бутилки на мин
4Размери на хост машината (mm)L2100 × W850 × H2000
5Приложим контейнер с диаметър (mm)φ28 mm ~ φ120 mm
6Приложима дължина на етикета (mm)30 ~ 250 мм
7Приложим етикет за дебелина (mm)0,03 ~ 0,13 мм
8Приложим вътрешен диаметър на хартиена тръба5''~10''

Двуглава автоматична машина за етикетиране на пластмасови стъклени бутилки Двуглава автоматична машина за етикетиране на пластмасови стъклени бутилки

ЧЗВ

В1: Имате ли референтен проект?

A1: Имаме референтен проект в повечето страни, ако получим разрешението на клиента, който е донесъл машините
от нас, ние можем да ви кажем тяхната информация за контакт, можете да отидете да посетите фабриката им.
И винаги сте добре дошли да посетите нашата компания и да видите машината, работеща в нашата фабрика. Можем да те вземем
от станцията близо до нашия град. Свържете се с нашите търговци, за да получите видео на нашата справочна работеща машина

Въпрос 2: Предоставяте ли персонализирана услуга

A2: Можем да проектираме машините според вашите изисквания (материал, мощност, тип етикетиране, видовете бутилки и т.н.).
В същото време ще ви дадем нашето професионално предложение, както знаете, ние сме в тази индустрия от много години.

В3: Каква е вашата гаранция или гаранция за качеството, ако купуваме вашите машини?

A3: Предлагаме ви висококачествени машини с 1 година гаранция и предлагаме техническа поддръжка през целия живот.

В4: Колко време за инсталиране?

A4: Според вашата поръчка за машини, ние можем да изпратим нашите инженери до вашия завод. ще отнеме около 10 дни до 25 дни.