Напълно автоматична машина за етикетиране на стикери за самозалепваща се стъклена бутилка

Тази машина за етикетиране на кръгли бутилки обикновено се използва за етикетиране на цилиндрични бутилки, които се използват главно за няколко вида напитки, химикали, фармацевтични продукти и др. Тя има здрава и компактна структура, която е лесна за работа и също така лесна за поддръжка за потребителите. Здравият и издръжлив мотор на този модел се управлява от най-новия микропроцесор. Също така може бързо и точно да задвижва етикетиращата глава, както и контролера за предаване на етикетите.

Освен това той включва и популярната система за управление на Siemens Plc; и простият човешки интерфейс може да се управлява както на английски, така и на китайски език. Освен това не е необходимо да сменяте машинните части за различен размер на бутилките, тъй като той има многоцелеви подвижен комплект. Той дори разполага с най-модерната онлайн помощна система, която дава възможност на потребителите реално да комуникират с оборудването. Тази нова система е много удобна за потребителя и работниците могат просто да използват прости формулировки, за да работят с машината. Освен това това оборудване може да работи безпроблемно и постоянно в продължение на няколко часа.

Напълно автоматична машина за етикетиране на стикери за самозалепваща се стъклена бутилка

Той има скорост на етикетиране до 120 бутилки за една минута и много висока точност на етикетиране. Като има предвид, че максималната ширина на етикета е 140 mm и може да бъде увеличена при необходимост. Освен това този универсален и елегантен модел машина за етикетиране на кръгли бутилки има способността да етикетира бутилки с диаметър от 30 до 110 mm. Освен това оборудването има ролка за етикети с вътрешен диаметър около 75 mm, докато външният диаметър на ролката за етикети е около 350 mm. Той също така разполага с оптична оптична сензорна система за етикети и контейнери. Тази машина е изключително подходяща за нанасяне на етикети върху бутилки с кръгла форма, направени от различни видове материали като стъкло, пластмаса, HDPE, LDPE, PET и др.

Кратко въведение

1.1 Конструкцията за тежък режим на работа използва извънгабаритни задвижващи компоненти, съчетани с алуминиева и неръждаема стоманена рамка за дългогодишна надеждна служба.

1.2 Предлагат се различни системи за подаване на продукти, които осигуряват прецизно разстояние и ориентация на продукта. Може да се използва самостоятелно или интегрирано в линията и съвпадащи скорости на оборудването за пълнене.

1.3 Усъвършенстваните апликатори с микростепенно задвижване с висок въртящ момент включват възможност за компенсиране на съотношението и проследяване на скоростта за точно и надеждно нанасяне на голямо разнообразие от етикети.

1.4 Проектиран за нанасяне на етикети на предния и / или задния панел с възможност за етикетиране на контейнери, които са кръгли, квадратни, овални или правоъгълни.

Напълно автоматична машина за етикетиране на стикери за самозалепваща се стъклена бутилка

Технически параметър

НеВещДанни за параметри
2ИзмерениеД 2100 мм * Ш 900 мм * В 1500 мм
3Волтаж220V / 50Hz
4Мощност1200 W
5Производствен капацитет0-40м / мин
7Етикет Roll Core76 мм
8Диаметър на ролката на етикета350 мм
9Ширина на етикета10 ~ 110 mm (може да се персонализира специален размер)
10Дължина на етикета20 ~ 360 mm (може да се персонализира специален размер)
11Диаметър на бутилката30 ~ 90 mm (може да се персонализира специален размер)
12Височина на бутилката30 ~ 200 mm (специален размер може да бъде персонализиран)