Автоматична пластмасова машина за етикетиране на термоуплътняваща ръкав бутилка за вода

Тази функция на апликатора за етикетиране на свиващ се ръкав е за свиване на PVC етикет върху бутилката, използва се за разтвор на опаковки за бутилки за напитки, международна усъвършенствана технология, покрива кръглия етикет върху PET бутилка и след това се свива горещо, за да фиксира позицията, която тялото на бутилката е определило.

Структурата на машината е компактна и подходяща за производствена линия с различна посока и различна височина, машинната част приема комбинация от проектиране на модуларизация и прави машината разумна, регулирането на височината приема двигатели, които се колебаят, удобно е да замените материала, специално проектиране на режеща глава, направете филмовото валцуване по-точно и надеждно.

Автоматична пластмасова машина за етикетиране на термоуплътняваща ръкав бутилка за вода

За да отговори на изискванията за високоскоростен капацитет на клиентите от широк диапазон, отделът за научноизследователска и развойна дейност на нашата компания извършва проучвания и подобрения с голямо внимание за производството на този продукт, VK-460EL, този модел, чиято най-висока скорост може да бъде до повече от 600 Бутилка в минута; Той също така използва международно усъвършенствани технологии от същия вид.

VK-460EL този модел с механизъм за двойно задвижване Оборудват се с нов тип система за подаване на етикети с двойно серво задвижване, висока скорост на реакция и прецизна позиция.

използването на скоростна кутия в Китай дава възможност на машината да бъде по-стабилна и подходяща за високоскоростната производствена линия.

Приложими видове бутилки: скоростта на този тип машина достига до 500Бутилки-600Бутилки в минута; важи за такива индустрии за храни и напитки като плодови сокове, чаени напитки, млечни продукти, чиста вода, подправки, бира и спортни напитки и всякакви други видове бутилки.

Автоматична пластмасова машина за етикетиране на термоуплътняваща ръкав бутилка за вода

Технически параметър

1.Входна мощност8kw
2.Входен волтаж380V / 220VAC
3.Производство ефективно500-600 бутилки / час
4.Размер на хост машинатаД2500мм × Ш1200мм × В2200мм
5.Приложим диаметър на корпуса на бутилката26-125 мм
6.Приложима дължина на етикета30-250 мм
7.Приложима дебелина на етикета0,13-0,35 мм
8.Приложим вътрешен диаметър на хартиената тръба5 〞-10〞 свободно регулиране

Автоматична пластмасова машина за етикетиране на термоуплътняваща ръкав бутилка за вода

Технически характеристики и приложение:

1. Етикет за подаване на етикети, приемете рафт с двоен материал, който прави смяната на етикета по-удобна и бърза. снимка етикет за проверка на електричество и без бутилка или без етикет, автоматично спиране на машината и инсталиране на алармена светлина, също ще се покаже на сензорен екран. В същото време е снабден с ултразвуков сензор, който позволява подаването на етикети стабилно и плавно и избягва грешката на дължината на етикета, блока на етикета и други проблеми, когато серво подаването на етикети пренася етикета.

2. Приет с двигател, координиращ с двойна кръгова дъга синхронен колан прави изчистването на пластмасовите сърцевини-гумени гуми синхронно и осигурява отливането на етикета стабилно. Задържащото устройство на винтовия дорник ефективно контролира дефектите и гарантира безопасността на централния стълб.

3. Носител за бутилки: Приет с механична трансмисия за задвижване на позициониращия колан от двете страни. Докато сменяте цялата единица за носене на бутилки, надолу и нагоре, ширината се контролират от едно ръчно колело с цел синхронно и бързо регулиране.

Почистващо устройство: Прието с електро движение, за да се регулира по-удобно и бързо.