Висококачествена автоматична машина за етикетиране на стреч ръкави

Тази машина за етикетиране на опънати ръкави приема LCD сензорен екран за контрол на целия процес: носене на бутилки, разделяне на бутилки, носене на материали, почистване, рязане на етикети, ръкав на етикета и свиване. Операцията е много удобна. за да се повиши ефективността и въз основа на механичната структура, дизайн на веригата, интелигентен контрол, използвайте система за управление на електрически уреди, което е важно за етикетиране на машина за ръкави за напитки, ние разработихме усъвършенстван електрически уред.

буферното устройство за подаване на материал е проектирано да контролира етикета, да буферира процеса на подаване на етикета и да избягва изкривени етикети и запушване на етикета. Мястото за рязане на етикети се контролира от фото електричество и човешка машина, за да се провери мястото за рязане на етикети и да се осигури по-точното рязане. За да балансирате инерционните сили, за да направите отливането на етикета по-прецизно и стабилно в процеса на подаване на етикета, приемете устройство за автоматично опъване на устройството за подаване на етикети, за да избегнете нестабилна, ниска скорост и препятствия на етикета в процеса на подаване на горещо свиващ се етикет ръкав и направете процеса плавен и бързо подаване на етикет, нашата разработена нова двойна задвижваща единица, този KML-350 Тази машина за етикетиране на опънати ръкави може да достигне скорост от 350 бутилки / минута, по-бърза от обикновената машина.

Висококачествена автоматична машина за етикетиране на стреч ръкави

Технически параметър

Капацитет20000BPH (височина на етикета≤100 mm)
20000 BPH (дължина на етикета <100 mm)
18000BPH (височина на етикета≤250 mm)
18000BPH (дължина на етикета <100 mm)
Процент на прохода≥99,9%
Цялостна продуктивна ефективност≥95%
Според 24 часа
Приложим диаметър на бутилкатаÆ28mm ~ Æ 125mm
Приложима дължина на етикета30 мм ~ 250 мм
Приложима дебелина на етикета0,027 мм ~ 0,13 мм
Материал на етикетаPVC 、 PET 、 OPS
Вътрешен диаметър на хартиена тръба≥4 "(101,6 мм)
Външен диаметър на хартиена тръба≤500 мм
ВолтажAC380V , 50 / 60HZ , 3 фаза
Входна мощност на машина за втулки за етикети6KW
Входна мощност на свиващия се тунел1.5KW
Налягане на източника на пара1-8Kg / cm2
Разход на пара< 50 кг / час
Външно измерениеОсновна машина за етикети на ръкави: L2100 * W1100 * H2000
Свиващ се тунел: L2300mm * W500mm * H1500mm
Общо тегло1000 кг

Технически характеристики и приложение:

1. Тази машина за етикетиране на опънати ръкави приема синхронизирано предаване и задвижване от предавка с един колан. Смяната на трансмисионния колан ще приключи бързо. В сравнение с типа на традиционния многослоен слой, чиято промяна и поддръжка се нуждаят от повече от шест часа, поддръжката му е лесна, а поддръжката е проста, така че не влияе на производството.

2. Оригиналният преобразувател на режещата глава е вътре в режещата глава и когато сваляте режещата глава, няма нужда да коригирате синхронния колан. Той също така има уникален лек докосване на екрана човек-машина, което означава, автоматично търсене на оригиналното местоположение, както и безопасност и удобство, което е пред другите продукти на конгенер. Новият дизайн на фрезата приема стъпков двигател с висока скорост, стабилно и точно движение, място за изрязване и перфектно свиване. Съвместим със синхронната структура на местоположението на етикета, грешката на мястото на рязане е в рамките на 1 мм.

3. Приема ротационен потенциометър, който позволява подаването на етикета стабилно и плавно и избягва грешка дължина етикет, блок етикет и други проблеми, когато серво подаване етикет предават етикета.

4. Устройството за блокиране на винтовия дорник ефективно контролира дефектите и гарантира безопасността на централния стълб.

5. Приет с механична трансмисия за задвижване на позициониращия колан от двете страни. Докато сменяте цялата единица за носене на бутилки, надолу и нагоре, ширината се контролират от едно ръчно колело с цел синхронно и бързо регулиране.

6. Приемете мотора нагоре и надолу, което дава възможност за по-удобна работа.

7. Нов тунел за свиване с горещ въздух: Приема машина за вентилатор с високо налягане. Специално проектиран тунел с горещ въздух спестява повече енергия и прави свиващата бутилка по-красива. В сравнение с традиционния свиващ се тунел, този вид тунел може да се справи по-добре за извитата бутилка (по избор).

Предимства

1. Машината за етикетиране на ръкави на компанията е подходяща за всякакви бутилки плодов сок, чаени напитки, млечни продукти, чиста вода, подправки, бира, спортни напитки и други хранително-вкусова промишленост, не само има високо прецизна позиция и свиване повече видна бутилка перфектна бутилка.

2. Високата стабилност на механичната конструкция, цялата машина, изработена от неръждаема стомана и алуминиева сплав, покрива защитна твърда рамка, твърда ръжда.

3. Висококачествена точност на позициониране, всички механични конструкции на трансмисията, използването на етикети с принудителна втулка.

4. Ниски разходи за поддръжка на консумативи, ниски разходи за изхвърляне на това острие на машината, лесни за подмяна, тежестта на разходите е ниска.

5. Надеждно обслужване, самолетът разполага с множество складови резервни части, готови за предоставяне, както и опитни инженери ви предоставят техническа поддръжка.

6. Елегантен външен вид, цялостната рамка на силна, по-лека и гъвкава употреба.

7. Новият водещ в индустрията дизайн, качеството е по-солидно и върхово, в никакъв случай не може да сравнява съществуващите местни продукти.

8. Машината е с прости и елегантни структурни компоненти, осигурява ниска честота на откази, лесна поддръжка.

9. Пълен набор от основни защитни кутии за сигурност, всъщност, внимателен дизайн.

10. Синхронни бутилки, доставка и стабилна;

11. Регулируем фрез, маневра на рязане, удвоен живот на инструмента.

12. Интерфейсът човек-машина, работещ по-хуманно;