Самозалепваща се лепенка за етикетиране на плоска картонена кутия

Общи характеристики:

1): Нашата компания се фокусира само върху надграждането, научните изследвания и разработката и производството на продукти от трето поколение на производствената линия за бутилирани опаковки.

Основният технически и производствен персонал има 20 години опит в натрупването и техническото съхранение, може да отговори на техническите изисквания на оборудването за опаковане на бутилки на вашата компания и производствените изисквания.

2): Научихме специфичните изисквания на вашата компания по отношение на технологията, производителността, скоростта и други подробности за оборудването на бутилиращата и опаковъчната линия и правим подробни и ясни „документи и материали“ за изискванията на оборудването на вашата компания.
Моля, скъпи приятелю, направете си труда да го разгледате отблизо в натоварения си график.

3): Ако изберете нашата компания като производител на вашата линия за бутилиране и опаковане, ние ще направим всичко възможно да служи като пример за регионално стандартно оборудване. Това е нашето отношение към всеки договор.

Производствените материали на оборудването на нашата компания са неръждаема стомана с характеристики над 304, а частта в контакт с лекарства е 316.

Електронният уред ИЗПОЛЗВА конфигурацията, която представлява международното напреднало ниво.

Това е и най-добрата причина, поради която можете да бъдете спокойни да изберете нашата компания като кооперативен производител.

4): След гаранционния период, ако има някакво търсене на следпродажбено обслужване, първо ще предоставим безусловно услуга и ще таксуваме по-късно.

Моля, вярвайте в нашата искреност, добросъвестност и качество на продукта;

Моля, вярвайте, че нашето следпродажбено обслужване трябва да представлява най-напредналото ниво в местната индустрия, защото ние дълбоко разбираме: това е ключът към устойчивото развитие на компанията, е отражение на конкурентоспособността и акцент!

Специални функции:

-Подходящ за различни кръгли етикети на повърхността на бутилката

-Тя приема безстепенно регулиране на скоростта, не е необходимо да се движи транспортиране и етикетиране на окото на сензора.

-Тази машина интегрира електрическо и механично устройство, с проста и разумна структура и няколко защитни устройства. Поддържа се лесно.

-Оборудван е с интерфейс и PLC контролна система за удобна работа, лесна поддръжка и стабилна производителност, осигуряваща лесен достъп до всички настройки в диапазона от параметри.

-Има автоматичен контрол и открива система за спиране в случай на липсващи бутилки, етикети и задръствания на бутилки, резервирани бутилки и изчерпване на лентата.

-Той приема опто-електрическа система за поставяне на етикети, със стабилна производителност. Позицията на етикета може да се регулира произволно.

-Устройството разполага с термокодов принтер за отчетлив печат от 360 ъгъла.

-Предният размер е съобразен с мострата на клиента.

-Материалът е изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, с елегантен външен вид и отговаря на стандарта GMP.

Технически параметри:

Не.ЕлементиДанни
1Максимална мощност180 БУТИЛКИ / МИН
2Дължина на етикетите20 ~ 250 мм
3Ширина на етикетите20 ~ 75 мм
4Подходяща гама бутилки15 ~ 300мл
5Височина на бутилките30 ~ 150 мм
6Напрежение / честотаAC220V / 50Hz
7Консумация на енергия2Kw
8Размери (ДхШхВ)1950x1060x1300mm
9Тегло237 кг