Автоматична вертикална машина за етикетиране на кръгла бутилка

Основно използване на моделите машини за етикетиране на кръгли бутилки:

За фармацевтичната, хранителната, козметичната и други индустрии кръглото етикетиране на бутилки може да се постави върху етикетите за етикетиране на седмицата и полукръг.

Незадължителен автоматичен грамофон Unscrambler може да бъде директно свързан към производствената линия на предния край, бутилка за автоматично подаване в машината за етикетиране, повишавайки ефективността.

Допълнителни конфигурации машини за етикетиране с лента, онлайн дата на производство на печат и партиден номер, намаляват процесите на опаковане на бутилки, подобряват ефективността на производството.

Автоматична вертикална машина за етикетиране на кръгла бутилка

Прилагане на етикетираща машина за етикетиране на кръгла бутилка:

За етикет: самозалепващи се етикети, самозалепващо се фолио, електронен контролен код, баркод и др.

Приложение: изисква се периферна повърхност на прикрепения към мембраната етикет или продукт.

Промишленост: Широко използвана в хранителната, медицинската, козметичната, козметичната, електронната, металната, пластмасовата и други индустрии.

Приложение: етикетиране на кръгла бутилка с PET, етикетиране на пластмасови бутилки, консерви и т.н.

Прилагане на етикетираща машина за етикетиране на кръгла бутилка:

* Сърцевината работи: продуктът на корпуса на бутилката е отделен, сензорът открива, че продуктът предава сигнала, върнат към системата за управление на етикетирането, системата за контрол на място за управление на двигателя изпраща етикет, прикрепен към продукта, подлежащ на етикетиране и позиция, поток на продукта капак на стандартната единица, покрит със стандартни продукти, задвижвани със завъртане, етикетът е покритие с ролка, етикетът, прикрепен към действието, е завършен.

* Процедура: поставете продукта (до който може да се осъществи линия) -> прехвърляне на продукта (устройство автоматично) -> Продукти на минути разстояние -> Тестване на продукта -> Етикетиране -> покритие с маркировка -> събиране на продуктите за етикетиране.

Детайли за автоматична вертикална машина за етикетиране на кръгла бутилка

технически параметри

Следните технически параметри за стандартния модел, други специални изисквания и функции могат да бъдат пригодени

Подходяща дължина на етикета (mm): 20mm ~ 314mm

Приложима ширина на етикета (ширина на подложната хартия / мм): 15 мм ~ 150 мм

Приложими продукти диаметър (за кръгла бутилка) и височина: диаметър: φ25mm ~ φ100mm

Височина: 25mm ~ 230mm

Приложим стандартен диаметър на ролката (mm): φ280mm

Приложим стандартен диаметър на ролката (mm): φ76mm

Точност на етикетиране (mm): ± 1 mm

Стандартната скорост (m / min): Серво: 5 ~ 25m / min

Стъпка: 5 ~ 19m / min

Скорост на етикетиране (бр / мин): Стъпка: 30 ~ 80бр / мин (с размера на бутилката и етикета)

Серво: 40 ~ 120бр. / Мин

Скорост на конвейера (m / min): 5 ~ 25m / min

Тегло (кг): около 185 кг

Честота (HZ): 50 HZ

Напрежение (V): 220V

Мощност (W): 530W (теглително стъпало) / 980W (тягово серво)

Размери на устройството (mm) (L × W × H): 1950mm × 1100mm × 1300mm

Детайли за автоматична вертикална машина за етикетиране на кръгла бутилка

Характеристики от автоматична машина за етикетиране на кръгли бутилки:

♦ Широк спектър от приложения, които могат да отговорят на цялата обиколка на етикета с кръгла бутилка или етикет с полукръг, превключването на етикета на бутилката между лесно и лесно за регулиране;

♦ Етикетите съвпадат с висок стандарт с байпас приемат коригиращи институции, маркирани с не лесен път, етикетиране на части от посоката x / y / z и наклонът от осем три степени на свобода е регулируем, регулиране без задънени улици, етикетите съвпадат с високи; етикетиране качество, използвайки стандартно покритие на колана сексуална репресия, етикетиране гладко, бръчки, подобряване на качеството на опаковката;

♦ Гъвкави бутилки със самостоятелно етикетиране, бутилки с автоматична функция, самостоятелно производство, също могат да бъдат свързани към производствената линия;

♦ Интелигентен контрол, автоматично фотоелектрично проследяване, без обект без етикети, без етикети за функция за автоматично коригиране и автоматично откриване на етикети, стикери и етикети за предотвратяване на изтичане на отпадъци;

♦ Висока стабилност, Panasonic PLC + сензорен екран + електрическа игла за око Panasonic Matsushita + немски сензор за етикет Leuze, съставен от усъвършенствани електронни системи за управление, поддържащо оборудване 7 × 24-часова работа;

♦ Настройката е проста, скоростта на етикетиране, скоростта на предаване, разделената бутилка може да реализира безстепенна скорост, коригирайте при необходимост;

♦ Здрав, с помощта на три механизма за регулиране, се възползвайте от триъгълника за стабилност, изцяло здрав и издръжлив.

♦ Неръждаема стомана и високолегирана стомана, отговарят на изискванията за производство на GMP;

Незадължителни функции:

1. функция за горещо кодиране / маркиране;

2. функция за автоматично подаване (разглеждана комбинация от продукт);

3. функция за автоматично пренавиване (комбинация от разглеждания продукт);

4. увеличени устройства за етикетиране;

5. обиколка на периферно позициониране функция за етикетиране;

6. Други функции (според изискванията на клиента).

Автоматично конфигуриране на машина за етикетиране на вертикални кръгли бутилки

НеИмеМоделМерна единицаМарка
1PLC система за управление6ES7212-1A1 комплектSIEMENS
2Тъч скрийн6AV6648-01A1 комплектSIEMENS
3Фотоелектричен сензор

(Проверете бутилката)

FS-N18N1 комплектЯпония КЛИЕНТ
4Фотоелектричен сензор

(Проверете непрозрачния етикет)

GS611 комплектНемски Leuze
5Серво мотор2004-RZ08BAIAN1 комплектАмерика AB
6Карай2003-CSD3-08BX21 комплектАмерика AB
7Основен транспортен мотор90W1: 301 комплектНемски JSCC
8Натиснете мотор за бутилка40W1: 301 комплектНемски JSCC
9Контролер на скоростта25-90W2 набораНемски JSCC

Структура на машината:

Структура на машината

Лентов тип конвейер

Този етикет използва внесен индустриален колан. Той е много удобен за носене без лесно замърсяване и продължителна експлоатация. Също така може да се промени върху подходящия материал на колана в зависимост от продуктите.

Прецизен сензор

Приемете до най-високо ниво оптичен сензор, за да правите точно продукти и да маркирате местоположението без намеса. Уникален дизайн за плъзгаща релса, той е много по-различен от лошия дизайн на генералния производител.

Качество и красота

Основната конструкция на етикета е произведена от неръждаема стомана S304 с анодизиран процес и висококачествен алуминий. Той е съобразен със стандарта GMP, който осигурява лесна поддръжка и дълъг траен живот. Най-горната верига, изработена от материал за верига FRP и износоустойчива направляваща релса UPE, приложена за конвейерната система, е проектирана да бъде защитена от външния вид на продукта и ефективно изпълнение Той също се увеличава с години на надеждна дългосрочна употреба.

Просто регулиране на механизма

Осигурява малка или голяма широка настройка чрез оборудване с механизъм за ръчно колело за лесно регулиране на апликатора. Той също така ще осигури плоско и гладко етикетиране в зависимост от размера на продукта и позицията на етикета чрез подходящо регулиране на станцията за опаковане.

Твърда машинна основа

Стойки с двойно квадратно стъпало са направени от неръждаема стомана. Той е стабилен и не отнема много място. Когато етикетът работи, той няма да се разтресе и да повлияе на етикетирането.

Гъвкава мобилност

Колелото за подвижност и фиксиращата гайка от неръждаема стомана са проектирани за гъвкаво преместване на машината, за да поддържа друга производствена линия. Следователно, това би увеличило инвестиционните ползи.

Пакет: Всяка машина, увита с фолио от PO, след това опакована в стандартен дървен калъф.

Олово за производство: 20 работни дни след получаване на първоначалната вноска 30%, останалите 70% плащане, събрани преди изпращане

Гаранция: за цялата машина иска една година гаранция. (Изключени от гаранцията са проблеми поради аварии, неправилна употреба,
неправилно приложение, повреда при съхранение, небрежност или модификация на оборудването или неговите компоненти. СЪЩО ЛЕКАТА СЛУМВАНА РЕЗЕРВНА ЧАСТ НЕ Е ВКЛЮЧЕНА В ГАРАНЦИЯТА)

Инсталация: след като машината пристигне във вашата фабрика, ако имате нужда, нашият техник ще отиде на ваше място, за да инсталира и тества машината, а също така да обучи работника ви да работи с машината (Времето на влака зависи от вашия работник). Разходите (самолетен билет, храна, хотел, пътна такса във вашата страна) трябва да бъдат във вашата сметка и трябва да платите за техника 100 щ.д. на ден. също така можете да отидете в нашата фабрика, за да направите обучение.

След сервиз: Ако получите проблема на машината, нашият техник ще отиде при вас, за да поправи машината възможно най-скоро. Цената трябва да бъде във вашия акаунт.