Пълна автоматична машина за етикетиране на студено лепило от пластмасова стъклена бутилка

Въведение:

Автоматична машина за етикетиране със студено лепило може да се нанесе върху стъклена бутилка с апликатор за етикетиране на бира за вино с алуминиева кутия с паста.

Машината е изработена от неръждаема стомана SUS304 и висококачествена алуминиева сплав.

Внесеният стъпков двигател или серво мотор се използва за етикетиращата глава, за да се осигури скорост и точност на етикетирането.

Системата за фото електричество и контрол прилага усъвършенстван компонент от Германия, Япония или Тайван.

Използвайте PLC система за управление на интерфейс човек-машина, която е лесна за разбиране.

Пълна автоматична машина за етикетиране на студено лепило от пластмасова стъклена бутилка

Технически параметър:

ЕтикетЕтикет за студено лепило / Хартиен етикет
Максимален капацитет40-100 BPM
Диаметър на бутилката20mm ~ φ120mm
Височина на бутилката20мм ~ 250мм
Дължина на етикета10 мм ~ 300 мм
Ширина на етикета10 мм ~ 150 мм
Височина на бутилки± 1 мм
форма на бутилки50 мм ~ 280 мм
форма на бутилкиКвадратна, кръгла, овална, плоска бутилка
Контракционна мощност на пещта1.1kw
Приложениелепилна машина за етикетиране

Основните функции

1) Широк обхват на приложение, може да отговори на нуждите от етикетиране на всички кръгли бутилки или етикети на полукръг, превключването на етикети между бутилката е лесно, лесно се регулира

2) Точността на етикета е добра, отбивката на лентата приема коригиращ механизъм, лентата не се отклонява, трите посоки на позицията на етикета x / y / z и наклонът се регулират с осем степени на свобода и настройката няма мъртъв ъгъл.

3) Качеството на етикета е отлично, приемете еластичния колан за пресата, етикетът е плосък, без бръчки, подобрете качеството на опаковане.

4) Приложението е гъвкаво, машината за етикетиране на бутилки е снабдена с функция за автоматично разделяне на бутилки, може да бъде произведена в една машина и може да бъде свързана с производствената линия.

5) Интелигентен контрол, автоматично фотоелектрично проследяване, не етикетиране, нестандартна автоматична корекция и автоматично откриване на етикети, предотвратяване на течове и отпадъци от етикети.

6) Висока стабилност, поддържащото оборудване работи 7 × 24 часа, Mitsubishi PLC, SIEMENS Touch, сензор за бутилка KEYENCE, сензор за етикет с висока точност Leuze.

7) Настройката е проста, скоростта на етикетиране, скоростта на транспортиране и скоростта на разделяне на бутилката могат да реализират безстепенно регулиране на скоростта и настройката се извършва според изискването.

8) Силен и издръжлив, приемете механизъм за регулиране на три бара, използвайте напълно стабилността на триъгълника, цялата машина е здрава и издръжлива. Изработен е от пълна неръждаема стомана ss304, което е в съответствие с изискванията на производството на GMP.