Автоматична пластмасова бутилка PVC ръкав етикетиране свиваща машина

Оборудването за апликатори на етикети за свиване на втулки и апликаторите за термосвиваеми ленти са създадени за етикетиране на ръкави от цялото тяло, ленти за врата и капачки, безпроблемно приложение върху различни кръгли, квадратни, правоъгълни и овални видове контейнери и форми със и без контури от пластмаса, стъкло и метал, които са празни или пълни.

Оборудването за етикетиране на свиващи ръкави и термосвиваеми ленти нанася и свива средни етикети на втулки с цяло тяло или ленти с видима намеса, изработени от PVC, PET / PETG, OPS или PLA върху различни празни или пълнени кръгли, квадратни и овални контейнери в пластмаса, стъкло или метал. Това е идеалното решение за индустрии, включително напитки, храни, фармацевтика, нутрицевтици, здраве и красота, потребителски стоки, химикали и други произведени стоки, за да украсят вашите продукти. Всяка система за свиване на втулките включва апликатор за втулки, един или два модула за свиване на тунела, парогенератор и транспортьор от неръждаема стомана за транспортиране на контейнери през системата. Машината за втулки за етикети е произведена с неръждаема стомана, серво мотор и е проектирана със серво задвижвани, PLC контролирани задвижващи ролки за етикети, сглобяем нож и колела за снимане на етикети, за да осигурят точно и последователно етикетиране на свиващата се втулка.

Технически спецификации

Модел №SLM-100SLM-150SLM-200SLM-250
Диапазон на скоростта100BPM150BPM200BPM250BPM
Форма на контейнераКръгли, квадратни, правоъгълни и овални контейнери с контури
Тип контейнерСтъкло, пластмаса и метал
Материал на етикета на ръкаваPVC, PET, OPS и OPP
Дебелина на материала0,03-0,13 мм
Димери за контейнери28-125 мм
Височина на контейнера50-305мм
Ръкав, положен плосък25-200 мм
Дължина на изрязване на ръкава38-305мм
Размер на ядрото5 ″ - 10 ″ Регулируема
Пълен макара външен диаметър500 мм
Електроснабдяване220V 50 / 60HZ 1 / 3PH; 380V 50 / 60HZ 3PH
Размери на машината2.1 × 0.85x2M
* Скоростта зависи от дължината и ширината на ръкава.

Стандартната машина за етикетиране на свиващи се втулки е машина за етикетиране на начално ниво, прилагаща и свиваща средни етикети с цяло тяло и ленти с доказателства за фалшификация върху различни празни или пълнени кръгли, квадратни, правоъгълни, овални контейнери от пластмаса, стъкло и метал. Тази машина за апликация на етикети за свиване на втулки е проектирана за ниски до умерени производствени нива и е идеалното решение за индустрии, включително напитки, хранителни фармацевтични продукти, хранителни вещества, здраве и красота, потребителски стоки, химически и други произведени стоки. Всяка система за етикетиране на свиващи се втулки се предлага с апликатор за етикети, тунел за свиване, парогенератор и конвейер. Той може да бъде включен в съществуващата линия.

Етикетите за свиващи се втулки се доставят от ролка под формата на непрекъсната мрежа, немаркираните контейнери се транспортират през подаващ транспортьор и след това се дозират чрез въртящ се подаващ винт. Тъй като контейнерите влизат в оборудването за етикети на свиващата се втулка, етикетите във формата на мрежа се отварят и оформят в тръба от дорник, подават се с точна регистрация с отпечатана графика, нарязват се с точна регистрация и се нанасят върху контейнер, който след това се транспортира през конвейер към парен тунел, където контролираната топлинна пара от парогенератора свива плътно втулката върху контейнера в затворен парен тунел и съответства на контейнера. След това контейнерите излизат от свиващия се тунел чрез конвейер за изхвърляне.

Отличителен белег:

1. Усъвършенствана технология: Японският мотор управлява синхронна система за рязане, за да осигури дълъг живот на режещия инструмент и етикет с висока точност.

2. Високоефективна производствена скорост: 400 бутилки / в минута (стандартна бутилка) Може да работи с производствената линия или просто да работи самостоятелно.

3. Рафт на сензора, контролиращ етикета

4. Еластичен избор: Главата на машината може да се наведе, за да побере кръгла бутилка, квадратна бутилка, елиптична бутилка, горната част на бутилката и тялото на бутилката. Прилага се най-новата двойна система за осигуряване на материали, за да се сменя материалът последователно с по-малко време.

5. Уникална синхронна основа за рязане: Основата за рязане не се нуждае от промяна в рамките на спецификацията. Ако спецификацията се нуждае от промяна, това може да стане в рамките на пет минути.

6. Опростена и безопасна работа: Използва се цветна операция за контрол на хората с английска и китайска версии.

7. Разходи за поддръжка с ниска консумация: евтино изоставено острие за лесна смяна.

8. Дълъг живот на режещите инструменти: свързващ механизъм от стомана, бутално рязане и продължителен живот на употреба.