Напълно автоматична машина за етикетиране на стъклени бутилки от стъклени бутилки

Автоматична машина за етикетиране на свиващи се втулки, с тунел и генератор с пара за свиване, машина за етикетиране на PVC, PET Бутилки Машина за етикетиране на свиващи се бутилки.

Разшифроване на бутилки за бутилки с диаметър 1,0 m

Unscrambler е движещата сила с честота за контрол на масата, поставете бутилката с изкуствен кръгъл грамофон, въртяща се грамофон, ще бъде прехвърлена на бутилка конвейерна лента е продължил в пълнене линия за пълнене. Лесен за използване, лесно се справяте с работата на бутилката Unscrambler.

Разшифроване на бутилки за бутилки

Характеристики на дешифратор за бутилки

1) Подходящ за разглобяване на неподредени полиестерни бутилки
2) Подравнява бутилките и ги изхвърля чрез вакуумен конвейер
3) PLC програма контролирана
4) Автоматично.
5) Високоскоростна работа

Технически параметри на дешифратор за бутилки

Разшифроване на бутилки за бутилки

* Диаметър: Φ1000 мм
* Скорост: 430-50 бутилки / мин (с регулатор на скоростта, инвертор на Schneider)
* Мощност: AC 220V ± 5% 50Hz 120W
* Материал: SUS304
* Двигател: Wanxin (Тайванска марка, редуктор без поддръжка)
* Контролер с променлива скорост: Taida
* Тегло на машината: Диаметър на бутилката 80Kg Ø20 ~ Ø100 мм

машина за етикетиране на ръкави със свиващ се тунел

Машината за етикетиране на свиване на втулки с тунел за свиване приема PLC програмируем контролер, внесен серво мотор, серво драйвер, честотен преобразувател и преобразувател; също така, той е оборудван с позициониращ модул, за да осигури прецизно, бързо и стабилно леене на етикета.

машина за етикетиране на ръкави със свиващ се тунел

1 Синхронизирано предаване, всяка смяна на трансмисионния колан ще приключи бързо. В сравнение с типа на традиционния многослоен слой, чиято промяна и поддръжка се нуждаят от повече от шест часа, поддръжката му е лесна, а поддръжката е проста, така че не влияе на производството.

2 Дизайн на равнината на режещата глава в Китай, които се прилагат за контейнера от 30 мм - 130 мм. Никога не е необходимо да го сменяте или отстранявате грешки. Той също така има уникален лек докосване на екрана човек-машина, което означава, автоматично търсене на оригиналното местоположение, както и безопасност и удобство, което е пред другите продукти на конгенера.

3 Единична свиваща се равнина за подаване на етикета, разумна височина, която е удобна за фиксиране на етикета; микрокомпютърна автоматична фигура, която избягва въвеждането и настройката. трябва само леко да я натиснете, етикетът ще открие и локализира автоматично. Промяната на етикета е бърза и удобна, освен това мястото на изрязване е абсолютно точно.

4 Оборудване за подаване на етикети; управление на синхронизираната опънатост контролира подаването на етикет, способността за подаване е 90 метра на минимум, равнината на подаване на етикета е 500 мм, вътрешният диаметър на хартиената тръба ще бъде 4 ', 8', 10 ' подаването е стабилна опънатост, която позволява точната дължина на етикета и стабилното, бързо доставяне на етикета.

5 Централният стълб се прилага стъпка по стъпка структура на етикета за стрелба и скоростта е 150B в минута.

6 Новопроектираната режеща глава използва стъпково по стъпка задвижване на мотора, чиято скорост е висока, действието е точно, кройката е в ред и свиването е красиво. Този дизайн си сътрудничи със структурата на синхронизираното местоположение на етикета, което позволява прецизността на мястото на изрязване в рамките на 1 мм.

7 Много бутони за аварийно спиране позволяват аварийно спиране в правилното положение по протежение на производството, което гарантира безопасно производство.

машина за етикетиране на ръкави със свиващ се тунел

Приложими разновидности на етикета:

Различни видове бутилки, например: кръгла бутилка, квадратна бутилка, плоска бутилка, извита бутилка и форма на чаша и др.

Приложими разновидности на етикета:

Основни технически параметри на оборудването за етикетиране на ръкави:

Основни технически параметри на оборудването за етикетиране на ръкави

Не.ЧастВещМерна единицаYX-SL150
1Спецификация на бутилкатаСила на звукаL0.35~1.5
Диаметър на вратаmm28~38
Диаметър на тялотоmm50~110
Височина на бутилкатаmm150~310
2Спецификация на етикетаМатериал/PVC PET OPP OPS
Дебелинаmm0.038~0.05
3Спецификация на етикетитеСкорост на етикетиранеб / мин.150bpm
Температура на околната среда.° С-10~40
4Стандарт за мощностОсновно захранванеKw3
ВолтажV210 ~ 250VAC 50hz
5Спецификация на конвейераВходящ конвейерм2
Конвейер за бутилким7
6ИзмерениеРазмери на основната машина L * W * Hmm2000*1100*2100
ТеглоКг350
7Скорост на производство0,5L / 1,5Lbph5000 ~ 8000bph

Параметър за свиване на тунела

размер на машината за свиване: 2100 * 850 * 2000 мм

налягане на парата: 1kg / cm2

пара: 50kg / h

размер на парна фурна: 2000 * 500 * 1700 мм

Етикети за свиване на ръкави на крайни продукти

Свиващ се тунел

Етикети за свиване на ръкави на крайни продукти

Етикети за свиване на ръкави на крайни продукти

Гаранция: за цялата машина претендира една година за гаранция. (Изключени от гаранцията са проблеми, дължащи се на инциденти, неправилна употреба, неправилно приложение, повреда при съхранение, небрежност или модификация на оборудването или неговите компоненти.

Инсталация: след като машината пристигне във вашата фабрика, ако имате нужда, нашият техник ще отиде на ваше място, за да инсталира и тества машината, а също така да обучи работника ви да работи с машината (Времето на влака зависи от вашия работник). Разходите (самолетен билет, храна, хотел, пътна такса във вашата страна) трябва да бъдат във вашата сметка и трябва да платите за техника 100 щ.д. на ден. също така можете да отидете в нашата фабрика, за да направите обучение.

След сервиз: Ако получите проблема на машината, нашият техник ще отиде при вас, за да поправи машината възможно най-скоро. Цената трябва да бъде във вашия акаунт.