Автоматизирани персонализирани конични бутилки, насочени контейнери, ротационна етикетираща машина

Машината за етикетиране на ротационни стикери се използва за етикетиране на пълнени и запечатани конични бутилки. Тази ротационна машина за етикетиране е компактен модел използва много по-малко място поради своята ротационна структура. Автоматични неправилни бутилки Машина за етикетиране етикетира бутилки с различна форма с максимална скорост от 120 ампули в минута. Машината отговаря на настоящите добри производствени стандарти.

Процес на експлоатация на персонализирани ротационни машини за етикетиране за конусно конично заострено бутилиране на бутилки

Автоматизирани персонализирани конични бутилки, насочени контейнери, въртящи се етикетиращи машини Детайли

Контейнерите, получени от захранващия червей към звездното колело, са точно раздалечени и достигат до увиването на етикета около точка на подобно разстояние. Докато влизате в точката на етикетиране, сензорът на контейнера стартира със серво мотор и притискащия колан притиска плавно етикета между подложката и колана. Фотоклетката със сензор за етикети открива пространството между два етикета и ги задържа, докато дойде следващият контейнер. По време на тази операция отпечатва пневматична печатаща приставка.

Основен параметър на персонализирана машина за етикетиране с плесен за задържане на заострени контейнери:

Автоматизирани персонализирани конични бутилки, насочени контейнери, въртящи се етикетиращи машини Детайли

автоматична ротационна машина за етикетиране на конични бутилки
Капацитет на етикетиране (бр / мин): 40-150 бр / мин
Точност на етикетиране (mm): ± 1,0 mm
Размер на етикета: (L) 20-280mm (H) 30-140mm
Размер на материала: Φ40-Φ100mm (H) 40-300mm
Ролка вътре (mm): Φ76mm
Външен диаметър на ролката (mm): Φ350 mm
Размер на машината (mm): (L) 2000 * (W) 850 * (H) 1450 (mm)
Захранване: AC220V 50Hz / 60Hz 1500W

Проби за персонализирана ротационна машина за етикетиране с форми за държане на контейнери

Проби за персонализирана ротационна машина за етикетиране с форми за държане на контейнериПроби за персонализирана ротационна машина за етикетиране с форми за държане на контейнери

Завод за производство на машини за етикетиране

Завод за производство на машини за етикетиране

Гаранция: за цялата машина претендира една година за гаранция. (Изключени от гаранцията са проблеми, дължащи се на инциденти, неправилна употреба, неправилно приложение, повреда при съхранение, небрежност или модификация на оборудването или неговите компоненти.

Инсталация: след като машината пристигне във фабриката ви, ако имате нужда, нашият техник ще отиде на ваше място, за да инсталира и тества машината, а също така да обучи работника ви да работи с машината (времето на влака зависи от вашия работник) .Разходите (самолетен билет, храна, хотел, пътната такса във вашата страна) трябва да бъде във вашата сметка и трябва да платите за техника 100 щ.д. на ден. също така можете да отидете в нашата фабрика, за да направите обучение.

След сервиз: Ако получите проблема на машината, нашият техник ще отиде при вас, за да поправи машината възможно най-скоро. Цената трябва да бъде във вашия акаунт.