Автоматична машина за етикетиране на бутилки с минерална вода за свиване на ръкави

Приложение

Системата на втулките е напълно автоматична система за етикетиране на свиващи се втулки за нанасяне и свиване на етикети на втулките на цялото тяло или ленти, очевидни за фалшифициране, върху различни кръгли, квадратни, правоъгълни и овални видове контейнери и форми със и без контури.

Всяка система за втулки включва апликатор за втулки, един или два тунелни модула за свиване (в зависимост от приложението), парогенератор и транспортьор от неръждаема стомана за транспортиране на контейнери през системата.

Системата на ръкавите се предлага и продава като интегрирана система, за да осигури успешни приложения за нашите клиенти.

Автоматична машина за етикетиране на бутилки с минерална вода за свиване на ръкави

Автоматична машина за етикетиране на ръкави

Синхронизирано предаване, всяка смяна на трансмисионния колан ще приключи бързо. В сравнение с типа на традиционния многослоен слой, чиято промяна и поддръжка се нуждаят от повече от шест часа, поддръжката му е лесна, а поддръжката е проста, така че не влияе на производството.

Дизайн на плоскост на режеща глава в Китай, който се прилага за контейнера от 28 mm-160 mm. Никога не е необходимо да го сменяте или отстранявате грешки. Той също така има уникален лек докосване на екрана човек-машина, което означава, автоматично търсене на оригиналното местоположение, както и безопасност и удобство, което е пред другите продукти на конгенер.

Двойно свиваща се равнина за подаване на етикета, разумна височина, която е удобна за фиксиране на етикета; микрокомпютърна автоматична фигура, която избягва въвеждането и настройката. трябва само леко да я натиснете, етикетът ще открие и локализира автоматично. Смяната на етикета е бърза и удобна. Освен това мястото на рязане е абсолютно точно.

Оборудване за подаване на етикети: синхронизирано управление на доставката на етикет, способността за доставка е 90 метра в минута, равнината на подаване на етикета е 500 мм, вътрешният диаметър на хартиената тръба ще бъде 4 ', 8', 10 '. стабилни, които позволяват точната дължина на етикета и стабилното, бързо доставяне на етикета.

Централният стълб се прилага стъпка по стъпка структура на етикета за изстрелване и скоростта е 150B в минута.

Новопроектираната режеща глава използва стъпково по стъпка задвижване на мотора, чиято скорост е висока, действието е точно, кройката е в ред и свиването е красиво. Този дизайн си сътрудничи със структурата на синхронизираното местоположение на етикета, която позволява прецизността на мястото на изрязване в рамките на 1 мм.

Многоточков бутон за аварийно спиране позволява аварийно спиране в правилното положение по протежение на производството, което гарантира безопасното производство.

Автоматична машина за етикетиране на бутилки с минерална вода за свиване на ръкави

Тунел за свиване на пара

В случай на различни и неправилни кръгли бутилки, квадратни бутилки и плоски бутилки и т.н., новото стилно парно свиващо се печене е лесно за регулиране и поддръжка и има равномерно свиване. Разпределението на парен барабан с ниско налягане и начин на изпускане на пара са еднакви и проектирани с безшевна тръба. Дюзата е разделена така, че да може да се регулира на три сегмента и височината, позицията и изхода на пара на всеки сегмент могат да се регулират съответно, така че да се постигне перфектно свиване. Цялата машина е изработена от неръждаема стомана със запазване на топлината, което не само спестява машината, но и отговаря на международния стандарт за безопасност. Тавата за размразяване от неръждаема стомана събира кондензна вода. Цялата машина приема водоустойчив дизайн с удобство на лесна работа и ниска поддръжка.

Характеристики на парогенератора

Водата се подава в серията изцяло автоматични електрически отоплителни генератори чрез вихрова помпа с високо налягане, изработена от мед с кратко време за водоснабдяване и трайно обслужване. В резервоара за вода е фиксирана плаваща топка за нивото на течността, която автоматично контролира входа на водата. Работната система се контролира автоматично. След свързване на водоснабдяването и захранването за около 5 минути, той може да извежда парата непрекъснато с висока ефективност на работа.

Основен технически параметър на оборудването

ВещМашина за етикетиране на ръкави
Капацитет150 bpm (на база 500 ml)
FPYПовече от 99,9%
Цялостна продуктивна ефективностПовече от 95% (Изчисляване на 24 часа)
Приложим диаметър на бутилката28мм-125мм
Приложима дължина на етикета30мм-250мм
Приложима дебелина на етикета0,027 мм-0,13 мм
Материал на етикетаPVC, PET, PS
Етикет за обем с вътрешен диаметър≥4 "(101,6 мм)
Етикет за обем външен диаметър≤500 мм
волтажAC380V, 50HZ, 3 фаза
етикет ръкав машина изход3KW
Изход за тунел с пара за свиване0.37KW
Изход на парогенератор18KW
Налягане на парата1-8Kg / cm2
Консумация на пара<25Kg / час
Размери на машинатаМашина за втулки за етикети: L2000 * W1100 * H2000mm
Тегло750