Автоматична машина за етикетиране на бутилки с PVC стягащи се втулки

Въведение

Тази машина за етикетиране на сгъваеми втулки се състои от машина за втулки с автоматичен етикет, тунел за свиване на пара и парогенератор.

Основната машина приема синхронизирано предаване, смяната на трансмисионния колан ще бъде бърза. В сравнение с вида на традиционната промяна и поддръжка се нуждаят от повече от шест часа, тази поддръжка на машината е лесна и поддръжката е проста, така че не влияе на производството. Уникален дизайн на равнината на режещата глава се прилага за диаметъра на контейнера от 30 мм до 130 мм. няма нужда да го променяте или отстранявате грешки. също така има уникален екран, автоматично търсене в оригинално местоположение, както и безопасност и удобство, което изпреварва другите продукти на congener.

Двойно свиваща се равнина за подаване на етикета, разумна височина, която е удобна за фиксиране на етикета; PLC автоматична цифра, която избягва въвеждането и настройката. Трябва само леко да я натиснете, етикетът ще открие и локализира автоматично. смяната на етикетите е бърза и удобна. Освен това мястото на рязане е абсолютно точно.

Оборудване за подаване на етикети: синхронизирано управление на подаването на етикет, способността за подаване е 90 метра в минута, диаметърът на равнината на подаване на етикет е 500 мм, вътрешният диаметър на хартиената тръба ще бъде 4 ', 8', 10 '. Конфигурацията на подаването на етикета е стабилна. които позволяват точната дължина на етикета и стабилното, бързо доставяне на етикета.

Автоматична машина за етикетиране на бутилки с PVC стягащи се втулки

Технически параметър:

Капацитет80-100bpm (Изчисляване на стандартна дължина до 100 mm)
FPY≥99,9%
Цялостна продуктивна ефективност≥95% (Изчисляване на 24 часа)
Приложим диаметър на бутилката28 мм до 125 мм
Приложима дължина на етикета30 мм до 250 мм
Приложима дебелина на етикета0,027 мм ~ 0,13 мм
Материал на етикетаPVC 、 PET 、 OPS
Етикет за обем с вътрешен диаметър≥4 ”(101,6 мм)
Етикет за обем външен диаметър≤500 мм
волтажAC380V, 50 / 60HZ, трифазен
етикет ръкав машина мощност1,5KW-2KW
Мощност на тунела за свиване на пара0.37KW
Налягане на парата1-8Kg / cm2
Консумация на пара<25Kg / час
Размери на машинатаМашина за втулки за етикети: L2100 * W850 * H2000 mm
Тегло500 кг

Автоматична машина за етикетиране на бутилки с PVC стягащи се втулки

Спецификация на конфигурацията на електрическия уред:

Електрическият уред, приет от този тип машина за прихващане на етикети, е с импортирана конфигурация, освен това тази машина за етикетиране с термосвиваемост приема модул за позициониране с висока скорост, импортиран серво мотор, серво драйвер, серво контролер и напълно автоматична настройка, както и работа на човечеството.

Разнообразни типове леярски етикет:

Скоростта на тази машина за етикетиране се свива в рамките на 150 бутилки в минута; Машината за етикетиране на термосвиваемост се прилага за такава индустрия за храни и напитки като плодови сокове, чаени напитки, млечни продукти, чиста вода, подправки, бира и спортни напитки и др. От всички видове бутилки. Тази машина за етикетиране се свива не само има изключително точна позиция за леене на етикет, но също така може да открои перфектната форма на бутилката след свиване.

Автоматична машина за етикетиране на бутилки с PVC стягащи се втулки

Технически параметър за тунел за свиване на пара

ВещТунел за свиване на пара
Входно захранване на вентилатора1PH, 220V, 1.1KW
Входно захранване на парогенератор380V / 50HZ
Работно налягане<= 0,1Mpa
Тегло230 кг
Консумация на пара10-20Kg / h
Размер на корпуса на фурнатаL2300 * W400 * H450 мм
Транспортна скорост0-35м / мин

Автоматична машина за етикетиране на бутилки с PVC стягащи се втулки

Етикет на ръкав Технически характеристики и приложение:

1. Централният стълб прилага стъпка по стъпка структура на етикета за изстрелване и скоростта е 170B в минута.

2. Новопроектираната режеща глава използва стъпково по стъпка задвижване на мотора, чиято скорост е висока, действието е точно, кройката е в ред и свиването е красиво. Този дизайн си сътрудничи със структурата на синхронизираното местоположение на етикета, която позволява прецизността на мястото на изрязване в рамките на 1 мм.

3. Многоточков бутон за аварийно спиране позволява аварийно спиране в правилното положение по протежение на производството, което гарантира безопасното производство.

Автоматична машина за етикетиране на бутилки с PVC стягащи се втулки

Описание на тунела за свиване на пара:

Нов тип тунел за парно свиване на етикет на бутилка, термо свиването увеличи ефективността на термо свиването; различни и неразумни форми на бутилки като кръгла, квадратна или плоска бутилка и др. ние можем да регулираме и поддържаме удобство, да се свиваме категорично.

Типът за изхвърляне на пара се възприема като тип дизайн на барабаните с пара, регулируема система за отклоняване на пара, тръбата е гладка и не заема стая, изхвърля изходната уста всяка страна разделя три прохода, височина на всеки проход или ниска, пред и след обема на изхода на газ всички могат да се регулират, до максимална перфектна ефективност.

Характеристики на тунела за свиване на пара:

1. Паровите барабани с ниско налягане приемат стоманена тръба без шев, всяка свързана тръба използва бърз съединител от неръждаема стомана, лесен за разреждане и инсталиране.

2. Целите външни черупки на машината приемат неръждаема стомана SUS304, спестяват енергия и отговарят на критерия за безопасност на храните.

3. Долните водни плочи от неръждаема стомана концентрират хладна кондензна вода, която може да изключи чрез свързана тръба, работните обстоятелства не влияят, прозорецът на зрението на тялото отпред и след всеки има две.

4. Цялата машина приема водоустойчив дизайн, изработен от неръждаема стомана, лесен за манипулиране и поддръжка.

Автоматична машина за етикетиране на бутилки с PVC стягащи се втулки

Характер на механизма на парогенератора:

1. малка електрическа термопарна фурна с компактна структура и малък куб, вътрешна настройка на машината за автоматично попълване на вода и настройка за автоматично управление на нивото на водата, контрол на налягането, може да работи непрекъснато.

2. водата на фурната е по-ниска от 30L, годишният обем на водата във фурната е по-малък, с високо работно налягане, висока температура на парата, може да реши много потребители ефективност на парата с високо налягане.

3. Клапанът за изпускане на пара не само може да свърже твърда тръба, но също така може да свърже гъвкаво тръба за пара с висока температура и да спести ефективно пространството. цялата машина заема площ е малка, удобна за преместване и инсталиране.