Двойни глави Бутилки за вино Пластмасови контейнери Етикетиращо оборудване

надеждни кръгли стъклени бутилки пластмасови контейнери машини за етикетиране на вино двойни глави тяло врата етикетиране оборудване авто

Двойни глави Бутилки за вино Пластмасови контейнери Етикетиране Детайли на оборудването

Характеристики на продукта на машини за етикетиране на бутилки с двойна глава

1. Двустранната машина за автоматично етикетиране е подходяща за квадратни бутилки или плоски бутилки с двойна марка или единична марка.

2. Машината е проектирана с голяма мощност и укрепваща структура. Коланът с форма може да бъде наклонен и главата за етикетиране може да се регулира в осем ориентации, така че машината може да се регулира успешно за няколко минути за всяка бутилка.

3. Налягането между активната ос и притискащата ролка може да се регулира, така че посоката на движение на етикета може да се регулира свободно. Етикетът се натиска само гъвкаво, без да причинява изкривяване.

4. Етикетиращата глава възприема структурата на двойните пресови ролки .Той гарантира, че етикетът е издърпан плътно, но не е счупен поради изрязването отдолу на хартия, отделеният съединител прави деформацията по-балансирана.

5. Основаният на сензорен екран човешки интерфейс на китайски и английски със системата за онлайн помощ улеснява управлението на машината за работниците. Лентата за преса е насочена към основната транспортна линия, така че прави двете транспортни линии да работят в синхрон абсолютно .

6. Машината прилага известния сървърен двигател, така че реализира реално управление със затворен цикъл и избягва явлението „слепец да ходи“, когато машината прилага стъпков двигател. Структурата на формата е проектирана специално, така че етикетираното нещо може да бъде точно разположено и етикетирано.

7. Многоканалният енкодер разпознава позицията на етикета точно с висока скорост. Етикетът се притиска с капак след нанасяне върху бутилката и се притиска от активните и пасивни ролки гъба, така че когато етикетът е залепен, той няма въздушен мехур. той е особено приложим за кристалните бутилки, етикетирани с прозрачни етикети.

8. Опционалният комплект за въздушно задвижване и етикетиране с ролки може да маркира точно кръгли бутилки.

Видове бутилки

Видове бутилки

Диаграма на автоматични странични двойни глави плюс машина за етикетиране на кръгли бутилки

Диаграма на автоматични странични двойни глави плюс машина за етикетиране на кръгли бутилкиДиаграма на автоматични странични двойни глави плюс машина за етикетиране на кръгли бутилки

Данни за техниката

Скорост на производство40m / min (80-200PCS / min)
Точност на етикетиране± 1 мм
Максимална ширина на етикета200 мм
Диаметър на бутилкатаДебелина≤30mm височина≤500mm
Вътрешен диаметър на етикетаΦ76,2 мм
Външен диаметър на етикетаΦ350 мм
Височината на конвейерната линия
верижна плоча към земята
900 mm ± 50 mm (може да се произвежда според изискванията на клиента)
пау380 / 220V 50Hz 3000W
Работно налягане3-5 кг 30L / мин
тегло400 кг
размер Д * Ш * В3048 * 1400 * 1650 мм

3D рисунка

Основна конфигурация

НЕ.ИмеМаркаКолЗабележка
1Серво моторДелта2 комплектТайван
2серво драйверДелта2 комплектТайван
3Тъч скрийнWECON1 комплектШанхай
4Транспортен моторZhujiang1 комплектШанхай
5Етикет електрическо окоTECO1 комплектТайван
6EUT електрическо окоDataSensor2 комплектИталия
7PLCPanasonic2 комплектЯпония
8Материал от неръждаема стоманаPanasonic1 комплектЯпония
9Шкаф от неръждаема стомана304GB
10Етикет електрическо окоJJZ1Шанхай

Основна конфигурация
Гаранция: за цялата машина иска една година гаранция. (Изключени от гаранцията са проблеми поради аварии, неправилна употреба,
неправилно приложение, повреда при съхранение, небрежност или модификация на оборудването или неговите компоненти. Също така лесно счупената резервна част не е включена в гаранцията)

Инсталация: след като машината пристигне във вашата фабрика, ако имате нужда, нашият техник ще отиде на ваше място, за да инсталира и тества машината, а също така да обучи работника ви да работи с машината (Времето на влака зависи от вашия работник). Разходите (самолетен билет, храна, хотел, пътна такса във вашата страна) трябва да бъдат във вашата сметка; трябва да платите за техник 100 щ.д. на ден. също така можете да отидете в нашата фабрика, за да направите обучение.

След сервиз: Ако получите проблема с машината, нашият техник ще отиде при вас, за да поправи машината възможно най-скоро. Цената трябва да бъде във вашия акаунт.